Skip to main content

Pause på ubestemt tid

- Det er ikke uden konflikter at optage sammen i ti år, og vi har brug for os-tid nu, lyder det fra Linse.

Foto: Scanpix.

Foto: Scanpix.

Efter godt ti år med det uhyre populære realityprogram “Familien fra Bryggen” trækker familien stikket, når det sidste afsnit af den igangværende 19. sæson er rullet over skærmen.

Det oplyser familien i en pressemeddelelse.

– Vi har brug for en pause nu. Det er ikke uden konflikter at optage sammen som en familie i ti år, og vi har brug for os-tid nu. Så absolut med en klump i halsen, siger jeg tak for denne gang, siger Linse Kessler i pressemeddelelsen.

Datteren Stephanie Salvarli, bedre kendt som Geggo, siger følgende om beslutningen:

– Vi har grint, vi har grædt, og jeg er umådeligt stolt af at have lavet intet mindre end 19 sæsoner af vores eget tv-program. Jeg fortryder intet! “Familien fra Bryggen” har – og vil altid have – en kæmpe plads i mit hjerte, siger hun i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Derfor kan jeg med oprejst pande og ro i sindet sige, at jeg glæder mig til, at vi nu har besluttet at trække stikket for en stund, så vi kan fokusere på os som familie. Der er ingen tvivl om, at det har vi brug for lige nu. Så jeg vil ikke sige farvel, men i stedet på snarligt gensyn, lyder det fra Geggo.

Nye projekter på vej

Nordic Entertainment Group, som driver streamingtjenesten Viaplay, hvor “Familien fra Bryggen” vises, kan nemlig i samme ombæring afsløre, at der er nye tv-projekter på vej med familien.

Til september er det præcis ti år siden, at “Familien fra Bryggen” rullede over skærmen for første gang.

Her var Linses celebre bror, den tidligere topbokser Mikkel Kessler, også med samt deres mor, Brygge-matriarken Ann Patricia Christiansen, som gik under navnet Mopper.

Mens Mikkel Kessler stoppede efter en sæson i serien, fortsatte Mopper frem til sin død i efteråret 2016.

Programmet har fulgt familien gennem glæder og sorger, kærlighed og konflikter og op- og nedture.

I den igangværende sæson har familien filmet hver for sig grundet en konflikt mellem Linse og Geggo.

Del din kommentar