Skip to main content

Pulp Fiction-stjerne medvirker i Lars von Triers nye film

Skuespillerinden Uma Thurman bliver en del af castet sammen med blandt andre Sofie Gråbøl og Matt Dillon.

Uma Thurman spiller en af de uheldige kvinder, som seriemorderen Jack møder på sin vej. Foto: GONZALO FUENTES/Scanpix (Arkivfoto)

Uma Thurman spiller en af de uheldige kvinder, som seriemorderen Jack møder på sin vej. Foto: GONZALO FUENTES/Scanpix (Arkivfoto)

Lars von Trier tiltrækker verdenskendte skuespillere til sine film, og også i den danske instruktørs kommende thriller, “The House That Jack Built”, er der drysset internationalt stjernestøv over castet.

Den legendariske oscarnominerede “Pulp Fiction”-skuespillerinde Uma Thurman medvirker nemlig også i hans kommende thriller, afslører filmselskabet Zentropa i en pressemeddelelse.

– Uma og Lars arbejdede første gang sammen på “Nymphomaniac”, hvor de komplementerede hinanden på enestående vis, siger Zentropa-producer Louise Vesth.

Også skuespillerinden Siobhan Fallon Hogan, der medvirkede i Lars von Triers-film “Dancer in the Dark” i 2000 og “Dogville” i 2003, bliver en del af “The House That Jack Built”.

– Med disse to fantastiske skuespillerinder er hovedcastet nu på plads, og vi er klar til at begynde at indspille – og dræbe, lyder det fra Zentropa-produceren.

I “The House That Jack Built” følger man Jack over en periode på 12 år og introducerer de mord, der har defineret hans udvikling som seriemorder, skriver Zentropa.

Jack mener, at hvert mord, han begår, er et kunstværk i sig selv. Og på trods af at politiet langsomt nærmer sig Jack, løber han større og større risici i jagten på at skabe det ultimative kunstværk.

Zentropa har tidligere annonceret, at titelrollen spilles af Hollywood-skuespilleren Matt Dillon, mens også den danske “Forbrydelsen”-stjerne Sofie Gråbøl og “Der Undergang”-skuespilleren Bruno Ganz er blandt filmens medvirkende.

Gråbøl og Thurman spiller to af de uheldige kvinder, som Jack møder på sin vej.

“The House That Jack Built” bliver indspillet netop nu i både Danmark og Sverige.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar