Skip to main content

Reagerer på shitstorm: Lego-arving sletter alt

Anders Kirk Johansen har nu fjernet billederne på Instagram af sin Suzuki, der gik gennem isen, efter kommentarstorm

Lego-arving Anders Kirk Johansen er røget i noget af en kommentarstorm – både negativ og positiv – for sit is-stunt forleden ud for sig gods. (Foto: Palle Hedemann)

Lego-arving Anders Kirk Johansen er røget i noget af en kommentarstorm – både negativ og positiv – for sit is-stunt forleden ud for sig gods. (Foto: Palle Hedemann)

Efter en regulær kommentarstorm har Lego-arving Anders Kirk Johansen valgt at fjerne billederne på Instagram af sin Suzuki Jimny, der gik igennem isen på søen ved Rohden Gods.

Flere har kritiseret Lego-arvingens lemfældige omgang med sin dyre bil, og det har altså nu fået Anders Kirk Johansen til at fjerne billederne, skriver han i et opslag på Instagram.

“Historien var tiltænkt mine tro følgere – der sikkert allerede godt ved, at jeg kan få nogle tossede ideer fra tid til anden … Jeg ønsker ikke at være politiker eller meningsdannende og er meget ked af de mange halvtarvelige kommentarer om, hvad folk mener, jeg tænker og gør,” skriver Anders Kirk Johansen blandt andet.

Af opslaget fremgår det desuden, at det ikke var Lego-arvingens hensigt at skabe debat – men snarere delte billederne for humorens skyld.

“Jeg har derfor besluttet mig for at slette både videoen og opslaget omkring min Jimny senere i dag – ligesom dette opslag også vil blive slettet! Jeg glæder mig over, hvis I har fået et godt grin – og tak også for alle de mange søde kommentarer – men jeg ligger låg på sagen nu,” skriver Anders Kirk Johansen videre.

Hvad laver man på isen?

Også blandt Newsbreak.dk’s læsere er der rigtig mange, der grundlæggende har undret sig over, hvad en voksen mand laver på en ikke alt for tyk is med en 1,3 ton tung bil.

Mange er decideret forargede og tvivler på Lego-arvingens intelligenskvotient, fremgår det af kommentarer på Politirapporten, som er Newsbreak.dk’s egen Facebook-profil for ulykker og politistof.

Reinhard Andersen skriver:

– Øtjaaa røven fuld af penge og intelligens som en fårekylling.

Elly Barstad bruger det gamle mundheld:

– Ingen kvaler farmand betaler

Selveste den administrerende direktør for Danmarks største, private mediehus, JP/Politikens Hus, har også kommenteret situationen. På sin egen Twitterprofil sender han en dette sylespidse og sarkastiske tweet afsted:

– “Jeg er da glad for, at jeg ikke tog min Rolls Royce, siger han med et grin”. Har sjældent læst et mere relevant bidrag til diskussionen om arveafgift.

Du kan læse mere om sagen her:

Røg gennem isen: Lego-arving i kommentarstorm

Del din kommentar