Skip to main content

Royal jubel over nyfødt

Der er en lille ny, som vækker begejstring.

Den tyske prins Ernst August Junior ses her til sit bryllup i 2017, hvor han blev gift med russiske Ekaterina. Foto: Scanpix

Den tyske prins Ernst August Junior ses her til sit bryllup i 2017, hvor han blev gift med russiske Ekaterina. Foto: Scanpix

Det er ikke kun i England, hvor det er gået helt babyamok. I England venter hertuginde Meghan og prins Harry parrets første barn, men i Hanover-familien er der også kommet en ny lille baby til verden, som uden tvivl vil være med til at give travle dage i det sammentømrede kongehus, skriver Hello Magazine.

Det er prins Ernst August og prinsesse Ekaterina af Hanover, der har bragt en lille dreng til verden. Fødslen fandt sted torsdag, men det er ikke mere end et år siden, at parret fik deres første barn – prinsesse Elisabeth. Det skete i februar 2018, men der gik ikke mange måneder, før det royale par kunne offentliggøre, at der var mere på vej. I oktober 2018 fortalte parret nemlig, at de ventede endnu en baby, som forventes at blive født i april.

Ernst August er efterhånden fyldt 35, mens hustruen Ekaterina er 32 år. De to blev gift i Hanover tilbage i 2017, hvor der blev holdt en storslået ceremoni. Men brylluppet var omgærdet af en del tumult. Prins Ernst August er nemlig stedsøn til prinsesse Caroline af Monaco og søn af prins Ernst August Senior, som lever et liv, hvor ægteskabet stadig lever – men parret lever hvert for sig.

Og ved Ernst August Juniors bryllup gik bølgerne højt. Faderen udtalte nemlig, at han var nervøs for ægteskabet med den russiske Ekaterina, da det kunne påvirke familiens værdier og ejendomme. Derfor endte det også med, at Ernst August Senior ikke mødte op til sønnens bryllup.

Prinsesse Ekaterina var før sit royale liv designer og filmskaber.

Del din kommentar