Skip to main content

Se billederne: Her er de kongelige tatoveringer

Der er alligevel nogle rebeller i de kongelige familier

Selv de kongelige har tatoveringer. Klik igennem galleriet for at se, hvilke royale der har været under nålen.
Foto: Suvad Mrkonjic / TT / Ritzau Scanpix
Selv de kongelige har tatoveringer. Klik igennem galleriet for at se, hvilke royale der har været under nålen. Foto: Suvad Mrkonjic / TT / Ritzau Scanpix
Kronprins Frederik har flere tatoveringer. Blandt andet på overarmen, som ses her.
Foto: Keld Navntoft / SCANPIX
Kronprins Frederik har flere tatoveringer. Blandt andet på overarmen, som ses her. Foto: Keld Navntoft / SCANPIX
Kronprins Frederik har også en tatovering på benet.
Foto: Frederik Jørgen Jessen / SCANPIX
Kronprins Frederik har også en tatovering på benet. Foto: Frederik Jørgen Jessen / SCANPIX
Prinsesse Sofia af Sverige har også flere tatoveringer.
Foto: SCANPIX SWEDEN
Prinsesse Sofia af Sverige har også flere tatoveringer. Foto: SCANPIX SWEDEN
Hun har blandt andet en sol i nakken. Derudover har prinsessen en tatovering på anklen og en på sommerfugl ved ribbenene.
Hun har blandt andet en sol i nakken. Derudover har prinsessen en tatovering på anklen og en på sommerfugl ved ribbenene.
Det er ikke fra fremmede kronprins Frederik har fået sin forkærlighed for tatoveringer fra. Hans morfar Kong Frederik 9. havde også flere tatoveringer.
Foto: Steen Jacobsen / SCANPIX
Det er ikke fra fremmede kronprins Frederik har fået sin forkærlighed for tatoveringer fra. Hans morfar Kong Frederik 9. havde også flere tatoveringer. Foto: Steen Jacobsen / SCANPIX
Prinsesse Stéphanie af Monaco, har også flere tatoveringer. Her ses hendes håndledstatovering titte frem under jakken. Prinsessen har også en tatovering på ryggen.
Foto: POOL / SCANPIX
Prinsesse Stéphanie af Monaco, har også flere tatoveringer. Her ses hendes håndledstatovering titte frem under jakken. Prinsessen har også en tatovering på ryggen. Foto: POOL / SCANPIX

Se flere fotos i billedgallerietherover

Tatoveringer hos de kongelige har altid været lidt tabu. Selv kong Frederik 9, der var kendt for at have tatoveringer havde for det meste sine dækket.

Men der er et par rebeller i de kongelige familier, der har tatoveringer. Og vi har endda fået lov til at se dem sjældne gange.

Vores helt egen kronprins er for eksempel gået i sin fars fodspor og har flere tatoveringer. Vi har set to af dem, men det er ikke til at vide, om han har flere.

Generelt går de kongelige ikke udfordrende klædt og ses oftest i pænt tøj med lange ærmer og lange bukser. Så det er ikke til at vide, hvor mange af de kongelige familiemedlemmer rundt om i Europa, der rent faktisk har tatoveringer.

Klik igennem galleriet for at se, hvilke royale, vi med sikkerhed ved, har tatoveringer.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Del din kommentar