Skip to main content

Sonia Darrin er død

Hun bragede ind i filmverdenen i 'The Big Sleep', hvor hun spillede sammen med Humphrey Bogart. Nu er hun død.

Sonia Darrin ses her sammen med Humphrey Bogart i filmen The Big Sleep. Foto: Scanpix/

Sonia Darrin ses her sammen med Humphrey Bogart i filmen The Big Sleep. Foto: Scanpix/

Den amerikanske skuespiller og danser Sonia Darrin er gået bort. Hun døde af naturlige årsager i en hospitalsseng i New York. Det skriver blandt andet Hollywood Reporter.

Artiklen fortsætter under videoen

Sonia Darrin er først og fremmest kendt for sin medvirken i klassikeren ‘The big sleep’ fra 1946, hvor hun spillede sammen med Humphrey Bogart.

I 1947 medvirkede hun sammen med June Lockhart og Hugh Beaumont i ‘Bury Me Dead’ og havde i de efterfølgende år mindre roller i film som ‘I, Jane Doe’, ‘Caught’ og ‘Federal Agent at Large’.

Siden valgte hun at forlade Hollywood til fordel for New York, hvor hun blev tilknyttet Eileen Ford Agency og gjorde karriere som model.

Ifølge afdødes søn, Mason Reese, der som ung i 1970´erne gjorde karriere som skuespiller i TV-reklamer, var Sonia Darrin meget mere end ‘blot’ hans mor.

“Hun var dels min mor men også min beskytter, kriger og manager. Hun kendte alle faldgrupper i Hollywood og indpodede i mig, at min karriere ville blive en rutsjebanetur men samtidig et eventyr. Og da jeg ikke længere havde lyst til at være en del af branchen, skulle jeg ikke,” har han fortalt.

Sonia Darrin blev 96 år.

Del din kommentar