Skip to main content

Stjernemusiker indlagt: Åd for mange stærke ostesnacks

Til alt held skete der ikke noget videre med den uheldige musiker.

Den unge mand spiste slet og ret for mange chips. Foto: Fourohfour/Wikimedia Commons.

Den unge mand spiste slet og ret for mange chips. Foto: Fourohfour/Wikimedia Commons.

Den unge stjernemusiker “Lil Xan,” der ifølge Gaffa hedder Diego Leanos, når han ikke optræder som rapper, har været en tur forbi hospitalet efter at have indtaget for mange … chips.

Hovedpersonen selv fortæller om oplevelsen i et Instagram-opslag, hvor vi lærer, at hændelsen skete mandag, og at årsagen var den amerikanske snack Cheetos.

USA Today skriver, at den stærke udgave af Cheetos førhen har været i vælten for at gøre folk syge nok til, at de skal indlægges, og det amerikanske medie omtaler blandt andet en sag fra juli, hvor en ung pige blev opereret i galdeblæren, fordi hun havde spist for mange chips.

Sindssyge snacks

I 2o12 talte mediet, Fresno Bee, med børnelægen Yvonne Juarez, der havde set sig noget sur på Cheetos, i hvert fald den stærke slags. Hun kaldte dem dengang for en proceseret omgang ild indeholdende alt for meget salt og fedt.

– Børn får så ondt i maven af det, at de ligger sig ned, sagde Yvonne Juarez til Fresno Bee.

– Jeg har haft patienter, der blev indlagt af det. Det er sindssygt. Fuldstændig sindssygt, sagde lægen.

Om Lil Xan er enig i den vurdering melder denne nye historie om de stærke snacks ikke noget om. Men det lyder ikke til at have været behageligt, det, der skete.

– Jeg spiste for mange stærke Cheetos, der flænsede noget op inde i min mave, så jeg kastede blod op, siger Lil Xan i Instagram-opslaget.

Den unge musiker er blevet udskrevet igen. Historien melder intet om, hvorvidt han har tænkt sig at droppe de stærke snacks, men han advarer dog sine følgere mod at spise for mange af dem.

Del din kommentar