Skip to main content

Velhavende prinsesse fejrer fødselsdag i familiens skød

Claire Lademacher er født i Tyskland, gift med en luxembourgsk prins og bosat i Schweiz efter en årrække i det sydlige Frankrig. I dag fylder prinsessen - for det er hun - 33 år.

Den kønne prinsesse fejrer fødselsdag i familiens skød – sammen med sin Felix er prinsesse Claire af Luxembourg mor til to små børn. Arkivfoto: Scanpix
Den kønne prinsesse fejrer fødselsdag i familiens skød – sammen med sin Felix er prinsesse Claire af Luxembourg mor til to små børn. Arkivfoto: Scanpix
Det nyeste officielle billede af prinsesse Claire. Foto: Anne du Chastel/Grand-Duché de Luxembourg
Det nyeste officielle billede af prinsesse Claire. Foto: Anne du Chastel/Grand-Duché de Luxembourg

Prinsesse Claire af Luxembourg – som oprindeligt hed Claire Lademacher – er en tysk forsker i bioetik, som har giftet sig ind i det luxembourgske hertugdømme.

Prinsessen har fødselsdag i dag, hvor hun runder de 33 år. Og den kønne prinsesse fejrer fødselsdag i familiens skød.

Hun blev født den 21. marts 1985 i Filderstadt, Tyskland – og er datter af Gabriele og Hartmut Lademacher.

Hendes far grundlagde LHS Telekommunikation og er blevet en ganske velhavende mand, der ejer af slotte både i Kroatien og Frankrig.

Hartmut Lademacher skulle således være god for omkring 5 milliarder kroner efter succesfulde investeringer i IT-branchen.

Blev gift med prinsen i 2013

Claire Lademacher voksede – sammen med sin storebror Felix – op i Usingen, men flyttede som 11-årig med familien til amerikanske Atlanta.

Efter tre år i USA tog familien tilbage til Europa – og Claire Lademacher fik en uddannelse i international kommunikation på American University of Paris.

Hun giftede sig med prins Félix, der er nummer to i arvefølgen til ​​Luxembourgs trone, den 17. september 2013.

En religiøs ceremoni fulgte efter den 21. september i Sainte Marie-Madeleine-kirken i Saint-Maximin-la-Sainte-Baume i Frankrig.

Fødselaren er mor til to børn

Ved sit ægteskab blev Claire prinsesse af Luxembourg – og siden brylluppet har parret levet i det sydlige Frankrig på Château Les Crostes, en vingård i Lorgues, der i mange år har været ejet af Lademacher-familien.

Sidste år rykkede familien dog til Schweiz, hvor de i dag er bosat i Genève.

Parrets første barn, Prinsesse Amalia fra Nassau, blev født den 15. juni 2014 – og den 28. november 2016 fødte prinsesse Claire sit andet barn, prins Liam Henri Hartmut fra Nassau.

Og i dag, onsdag den 21. marts, kan prinsesse Claire altså fejre sin 33 års fødselsdag.

Kilde: Wikipedia.org

Del din kommentar