Her er årets bedste nyheds- og underholdnings-værter

lørdag d. 14. marts 2015 kl: 12. 10 Af: Elo Christoffersen
 
Foto: Foto: Jesper Sunesen/Billed-Bladet.

Foto: Foto: Jesper Sunesen/Billed-Bladet.

Louise Wolff (DR) og Mikkel Beha Erichsen (TV 2) vinder priserne for henholdsvis Årets kvindelige og mandlige underholdningsvært, mens DRs Tine Gøtzsche og Kåre Quist løber med priserne som henholdsvis Årets kvindelige og mandlige nyhedsvært.

Det blev DRs Louise Wolff og TV 2s Mikkel Beha Erichsen, der løb med priserne som henholdsvis Årets kvindelige og mandlige underholdningsvært. Derudover vandt DR-værterne Tine Gøtzsche og Kåre Quist titlerne som Årets kvindelige og mandlige nyhedsvært. Det står klart, efter priserne i aftes blev overrakt på Hotel d’Angleterre i København, hvor Billed-Bladets TV-Guld-fest blev afholdt.

Billed-Bladets TV-Guld er for mange værter og TV-chefer en af årets vigtigste begivenheder, fordi det – modsat andre TV-priser – er læserne og ikke branchefolk, der suverænt afgør, hvem der vinder.

Det er fjerde gang, at Go’ Morgen Danmark-værten Mikkel Beha Erichsen vinder titlen som Årets mandlige underholdningsvært. Han vandt nemlig titlen tre år i træk i 2011, 2012 og 2013, hvorimod Peter Ingemann løb med sejren sidste år. I øjeblikket kan danskerne se Mikkel Beha Erichsen i TV 2-successen ”Kurs mod fjerne kyster”, hvor man følger Mikkel og hans sejler-familie på åbent hav.

DR: Her er Langkildes afløser på TV-avisen

Blandt årets bejlere til Årets mandlige underholdningsvært var TV 2-kollegaerne Hans Pilgaard, Mikkel Kryger og Steen Langeberg samt DRs Kristian Porsgaard Rosasco.

Selvom Mikkel Beha Erichsen har vundet tre gange før, så synes han stadig, at det er en helt særlig oplevelse:

– Det er meget overvældende og rørende at vinde igen i år, og jeg er meget taknemmelig for, at Billed-Bladets læsere har stemt på mig. Det må siges at være en kærlighedserklæring og et skulderklap, når nogen aktivt går ind og stemmer på én. Det er jeg virkelig glad for.

Også Louise Wolff har fået overrakt Billed-Bladets TV-Guld tidligere, da hun i 2012 blev kåret som Årets kvindelige TV-vært. I år løb hun med titlen som Årets kvindelige underholdningsvært. Louise Wolff er primært kendt for sin værtsrolle på DR Aftenshowet, men i 2014 kunne danskerne også se Louise Wolff som vært for blandt andet Dansk Melodi Grand Prix, Danmarks Indsamling og Året der gik.

Ligesom Mikkel, er Louise Wolff også meget glad og stolt:

– Jeg er bare helt vildt glad. Selvom jeg har lavet TV længe, så bliver jeg stadig lidt overrasket over, at der er nogen, der kigger med bag skærmen. Derfor er jeg virkelig stolt og beæret over at vinde BILLED-BLADETs TV-GULD og at læserne synes, at jeg er årets bedste kvindelige underholdningsvært.

Louise Wolff vandt foran TV 2-kollegaerne Lisbeth Østergaard, Puk Elgård, Lene Beier og Michèle Bellaiche, som modtog prisen sidste år.

Årets bedste nyhedsværter kommer fra DR

Ved den eksklusive gallafest på Hotel d’Angleterre blev prisen til årets kvindelig og mandlige nyhedsvært overrakt, som i år gik til DR-værterne Tine Gøtzsche og Kåre Quist. For begge værter er det første gang, at de modtager Billed-Bladets TV-Guld.

Tine Gøtzsche er jublende lykkelig for titlen som Årets kvindelige nyhedsvært:

– Jeg er simpelthen så glad og stolt. For mig er det en meget stor anerkendelse at vinde en pris som denne, da det er Billed-Bladets læsere og dermed seerne, der har stemt på mig. Det er fantastisk at mærke, at seerne sætter pris på det, jeg laver.

Også Kåre Quist er meget glad og stolt over at modtage prisen.

Familien Beha er Havana utro: Nyt eventyr i ny båd

– For at være ærlig, så har jeg altid drømt om vinde Billed-Bladets TV-Guld. Der er mange priser derude, men for mig er det her den største pris, fordi det er læserne og seerne, der har stemt. Jeg er meget glad, stolt og ydmyg over at vinde.

Tine Gøtzsche løb med prisen foran de garvede TV 2-værter Natasja Crone, Janni Pedersen, Divya Das og Cecilie Beck, mens Lasse Sjørslev (TV 2), Poul Erik Skammelsen (TV 2), Mikael Kamber (TV 2) og Kim Bildsøe Lassen (DR) måtte se sig slået af DRs Kåre Quist. Sidste år vandt Cecilie Beck (TV 2) og Mikael Kamber (TV 2) priserne som henholdsvis Årets kvindelige og mandlige nyhedsvært.

Del din kommentar

Forsiden lige nu