“Årets danske radiohit” ude med ny single

fredag d. 23. oktober 2015 kl: 16. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Popstjerne aflyser Fredagsrock: Her er erstatningen

Soulsangeren Patrick Dorgan, der for nylig var nomineret til P3 Guld talentet, udsender i dag singlen ’Bitter’. Debutalbummet fra den populære sanger er lige på trapperne.

Forud for det netop overståede P3 Guld show lavede DR en top 10-liste over de mest spillede danske kunstnere på radiokanalen det seneste år, og her topper Patrick Dorgan med nummeret ’Marilyn’. Og siden det tempofyldte soulnummer om ’the one that got away’  udkom i februar i år, har danskerne i den grad lært Patrick Dorgans karakteristiske soulstemme at kende.

Nu er Patrick Dorgan klar til at følge op på den store succes. Det sker med singlen, ’Bitter’, som viser endnu en side af den danske sanger og tager lytteren endnu tættere på Patrick’s fængslende vokal. ’Bitter’ er en stormfuld ballade, om det at ofre sig for at nå sine mål og om ikke at lade sig diktere af andres forventninger og forestillinger om ens eget liv. Musikalsk bevæger ’Bitter’ sig fra rolige, intense passager til bombastiske højder og singlen varsler om en spændende albumdebut, fra Patrick Dorgan, til november.

Instruktøren Frederik Louis Hviid har instrueret en fængslende og særdeles hårdtslående video til sangen.

Lukas Graham og Christopher som korsangere

Patrick Dorgan er braget ind på den danske musikscene, med sin autentiske og iørefaldende soul. Hans stemme har været overalt på de danske radiobølger, siden han for et år siden, udsendte den bittersøde debutsingle, ’On The Way Down’, og Patrick Dorgan kunne meget vel blive den mest spillede danske kunstner i år.

Her er årets radiohit

Tidligere på året var Patrick Dorgan på sin første landsdækkende tour og henover sommeren har Dorgan gæstet en lang række af landets største festivaler, mens han også var med Grøn Koncert karavanen rundt, i juli måned. I Valby Parken kunne man opleve ”Danmarks dyreste kor”, da Dorgan blev flankeret af ingen ringere end Christopher og Lukas Graham. Til november kan man opleve Patrick live igen, når han som Special Guest, tager på udsolgt Danmarksturné med Lukas Graham, debutalbum og naturligvis ’Bitter’.

Se musikvideoen “Bitter” øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu