Årets tv-program blev Badehotellet

lørdag d. 14. marts 2015 kl: 8. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Badehotellet løbe med prisen for Årets tv-program. Ulla Essendrop og Morten Ankeldal årets bedste sportsværter.

Det blev TV 2s store seersucces Badehotellet, der løb med Billed-Bladets TV-Guld for Årets TV-program. Derudover vandt Ulla Essendrop og Morten Ankerdal priserne som Årets kvindelige og mandlige sportsvært for andet år i træk.

Det står klart, efter priserne i aftes blev overrakt ved en eksklusiv gallafest på Hotel d’Angleterre, hvor TV-Guld-prisen blev uddelt.

Badehotellet vender tilbage: Men det gør denne skuespiller ikke

Uddelingen af Billed-Bladets TV-Guld er kendetegnet ved, at det er ugebladets læsere, der suverænt afgør, hvem der vinder. Dermed er priserne for Årets TV-program og Årets kvindelige og mandlige sportsvært til Billed-Bladets TV-Guld en direkte anerkendelse fra læserne.

Michael Bille Frandsen, producent på Badehotellet, er utrolig glad for at modtage prisen.

– Tusind tak til Billed-Bladets læsere. Badehotellet er lavet til seerne, og det er dem, vi hele tiden har for øje. Derfor er vi superglade for, at de har taget så godt imod serien, at vi i dag har fået denne pris.

Den er god nok: Alle badegæsterne kan se frem til endnu en sæson

Badehotellet modtager prisen for Årets TV-program foran Arvingerne, Kurs mod fjerne kyster, Vild med dans og Bonderøven, som vandt sidste år.

Ulla Essendrop og Morten Ankeldal årets bedste sportsværter

Foruden kåringen af Årets TV-program er Årets kvindelige og mandlige sportsvært også netop blevet offentliggjort. Vinderne blev DRs Ulla Essendrop og Morten Ankerdal fra TV 2, der begge løb med sejren for andet år i træk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu