Årgang 0-stjerne bliver Hairspray-vært

tirsdag d. 8. marts 2016 kl: 12. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Årgang 0-deltager gift i al hemmelighed

Når musicalen Hairspray får premiere torsdag den 10. marts, vil Rachel Elleby være vært på den røde løber

Seere, der vi have et kig med på den røde løber til gallapremieren på Broadway musicalen Hairspray, der har solgt over 45.000 billetter, kan se frem til interview med premieregæster, kendisser og kunstnere samt indlagte overraskelser. Undervejs vil seerne også kunne stille spørgsmål, som værtsparret vil hjælpe med at få besvaret. Som noget nyt er Tivoli og Danmarks største realitysite, realityportalen.dk, gået sammen om at sikre den bedste og mest underholdende dækning fra den røde løber.

I samarbejde med Realityportalen byder Rachel Ellebye fra TV2’s Årgang 0 og komikeren Tjelle Vejrup gæster og seere velkommen. Det kan alt sammen ses live den 10. marts klokken 19.00 til 20.00 på realityportalen.dk og på Tivoli TVs Youtube kanal.

TV-stjerner debuterer på den røde løber

Der bliver værtsdebut til Rachel Ellebye fra Aabenraa, der er kendt fra Årgang 0 på TV2, der gennem 17 år har kørt med succes. Sammen med journalisten og komikeren Tjelle Vejrup skal hun tale med gæsterne og være med til at gøre turen på den røde løber til Hairspray festlig.

Årgang 0: Christian skal på sin første festival

– Jeg glæder mig helt vildt til at være vært, og så elsker jeg musicals, så det er helt perfekt, siger hun i en pressemeddelelse.

Se i videoen herover, hvad du kan glæde dig til, hvis du har sikret dig en billet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu