Actionhelt står frem med sin komikerkæreste

fredag d. 1. juli 2016 kl: 17. 43 Af: Ritzau Fokus
En forårsflirt har udviklet sig til en sommerscoring for Chris Evans.
En forårsflirt har udviklet sig til en sommerscoring for Chris Evans. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

"Captain America"-stjernen Chris Evans stod i weekenden officielt frem på den røde løber med komikkometen Jenny Slate.

Sommertemperaturen stiger, og det samme gør amorinerne hos skuespilleren Chris Evans.

I weekenden stod “Captain America”-hugget officielt frem med sin sommerscoring, den kvindelige komikkomet Jenny Slate, på den røde løber.

Anledningen var, at Slate havde premiere på sin seneste film, “The Secret Life of Pets”, og hun var meget lykkelig over at have Evans under armen til den store begivenhed.

– Jeg har aldrig haft en så stor premiere før, så det er rart at have en med, som ved, hvordan det er, sagde hun til mediet Entertainment Weekly.

– Vi har været venner et stykke tid, og faktisk er vi vokset op i samme stat kun 30 minutter fra hinanden. Så det er som om, at jeg har scoret min drømmefyr fra folkeskolen, jokede hun på den røde løber.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Mødte hinanden under filmindspilning

34-årige Slate og 35-årige Evans mødte hinanden under indspilningerne til dramaet “Giftet”, og hvad, der startede som en forårsflirt i marts måned, har nu udviklet sig til et forhold.

I sidste måned medvirkede Slate i podcastprogrammet “Unqualified”, og her fortalte hun begejstret om sin nyfundne kærlighed.

– Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente af ham. Han er jo en stor mand med mange muskler og spiller “Captain America”, så hvordan skulle vi nogensinde få en relation til hinanden?, sagde hun ifølge Daily Mail.

– Men den første aften, vi var sammen, tænkte jeg, at jeg snildt kunne bruge 90 timer i streg med ham, fortalte hun forelsket.

Slate er kendt som en tidligere del af castet i det uhyre populære sketchshow “Saturday Night Live”, mens Evans har kæmpe succes i titelrollen som “Captain America” i Marvels “Avengers”-univers.

Top Gear-skandale: Nu taler vært ud

Evans kan i øjeblikket stadig ses i de danske biografer i superheltebraget “Captain America: Civil War”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu