Adam Sandler slutter fred med ærkefjende

torsdag d. 17. december 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
- Det har knust mit hjerte, lyder Adam Sandlers reaktion på fejden med Howard Stern.

– Det har knust mit hjerte, lyder Adam Sandlers reaktion på fejden med Howard Stern. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Radioværten Howard Stern har tidligere langet ud efter Adam Sandlers film, men nu er de to stjerner endelig blevet forsonet.

Julefreden har endelig sænket sig over Hollywood.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Efter adskillige år med tilsvininger og iskolde blikke har Howard Stern og Adam Sandler endelig begravet stridsøksen.

Hele palaveren startede, da den 61-årige excentriske radiovært langede ud efter den 49-årige komedieskuespillers film, og siden har luften været iskold mellem de to Hollywood-stjerner.

Men for nylig takkede den Golden Globe-nominerede komediehelt endelig ja til at medvirke i Sterns radioprogram på SiriusXM, og her blev kamphanerne langt om længe forsonet.

– Du har været så led

– Jeg har været en total nar over for dig, og jeg har altid været ked af, at vi ikke har været på talefod, angrede Stern ifølge magasinet Us, mens Sandler udtrykte dyb skuffelse over sit store idol.

– Jeg har været så vild med dig, siden jeg var ung. Det er derfor, det har været så underligt, når du har svinet mig til. Det har faktisk knust mit hjerte, sagde skuespilleren åbenhjertigt.

Stern har tidligere prøvet at række ud efter Sandler under en episode, hvor machomændene havde booket samme flyafgang, men selv ikke i de højere luftlag var Sandler klar til forsoning.

TOP 10 : Verdens rigeste skuespillere

– Grunden til, jeg ikke sagde “hej” til dig, var, at du altid har svinet mig til. Jeg afviste dig, fordi du har været så led mod mig – og næste dag sagde du igen, at jeg var en nar.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu