Adele bekræfter frygt: Måske er det for alvor slut

mandag d. 27. marts 2017 kl: 12. 34 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
Adele sings
Det kan være slut med Adele-turnéer. Arkivfoto: Lucy Nicholson/Scanpix

Der blev talt med store ord ved sin seneste koncert.

De seneste 15 måneder har Adele været jordkloden rundt for at give koncerter, og det hele sluttede i et New Zealandsk stormvejr. Under koncerten blæste den britiske sanger for alvor til ilden, da hun med få ord omtalte den frygt, der har bredt sig blandt hendes fans.

Nu kan det nemlig være forbi med turnélivet.

New Zealand Herald dækkede koncerten, der var den sidste af tre på det store Mount Smart Stadium, intensivt, og avisens udsendte opsnappede følgende sætning mod slutningen – kort før det sidste nummer:

– At turnere er ikke noget, jeg er god til. Bifaldene får mig til at føle mig en smule sårbar. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde vil turnere igen. Den eneste grund til, at jeg har turneret, er jer. Jeg er ikke sikker på, det er noget for mig. Min største milepæl i karrieren er denne turné, sagde sangerinden foran de 40.000 tilhørere.

Fantastisk fællessang: Adele og Mariah Carey synger julen ind

Dermed satte Adele selv ord på en udmelding fra promoter Michael Coppel. I forrige uge sagde han nemlig til Daily Telegraph:

– Vi ser hende måske aldrig “down under” igen.

Knust Adele efter aflysninger: -Jeg er så ked af det

Koncerten på New Zealand var blandt de sidste på verdensturnéen for at promovere det seneste album 25, og den har blandt andet bragt Adele til Danmark.

Adele runder for alvor turnéen af med fire udsolgte koncerter på Wembley Stadium i sin hjemby Londontil sommer. Disse shows omtales af Adele selv som “finalen”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu