Adele dedikerer koncert til Brad Pitt og Angelina Jolie

torsdag d. 22. september 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
Adele reacts as she arrives to accept the award for best British single at the BRIT Awards at the O2 arena in London
Adele holdt pause mellem sine mange hits for at fortælle, at hun var chokeret over at høre nyheden om Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse få timer tidligere. Foto: STEFAN WERMUTH/Scanpix.

Efter nyheden om Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse dedikerede Adele sin koncert onsdag aften til dem.

– Brad og Angelina er gået fra hinanden, så jeg dedikerer aftenens show til dem.

Sådan lød det onsdag aften, da popstjernen Adele gav koncert i den verdensberømte arena i New York, Madison Square Garden. Det kan man blandt andet se i en video, som mediet TMZ har lagt op på deres hjemmeside.

Den britiske verdensstjerne holdt pause mellem sine mange hits for at fortælle, at hun var chokeret over at høre nyheden om Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse få timer tidligere.

– Jeg går ikke ind for at sladre. Privatliv skal være privat, men det her er virkelig en æra, der er slut, fortsatte sangerinden.

Fantastisk fællessang: Adele og Mariah Carey synger julen ind

Tidligt onsdag kom det nemlig frem, at Hollywood-skuespillerne Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles. Parret har siden de fandt sammen i 2004, været kategoriseret som et af de mest magtfulde par i Hollywood, og derfor kom det som noget af en overraskelse, at de nu ville gå hver til sit.

Verdensstjernen Adele var da også påvirket af nyheden og fortalte, at hun var rystet og oprigtig ked af det over at høre, hvad der var sket.

Flere brugere på Twitter beretter om Adeles tale til det forhenværende par under onsdagens koncert i New York, ligesom der altså er blevet lagt videomateriale op på internettet, hvor man kan høre brudstykker af sangerindens tale.

Knust Adele efter aflysninger: -Jeg er så ked af det

Videoen kan ses lige her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu