Adele til fan: -Stop med at filme mig

tirsdag d. 31. maj 2016 kl: 17. 02 Af: Ritzau Fokus
 

Under en optræden i Italien fik den britiske sangerinde Adele nok af fans, der så koncerten gennem deres smartphones og kameraer.

I løbet af sin turné med hitalbummet “25” er den britiske sangerinde Adele blevet kendt for den helt specielle kontakt, som hun formår at etablere til tilskuerne under sine koncerter.

Bad fan om at stoppe med at filme

Nu har sangerindens publikum dog fået en helt anden type af opmærksomhed fra Adele. Under sin seneste koncert i den italienske by Verona var “Rolling In The Deep”-kunstneren nemlig blevet opmærksom på, at flere havde travlt med enten at tage film eller billeder på deres smartphones og kameraer i stedet for at nyde koncerten og være til stede i nuet.

Fantastisk fællessang: Adele og Mariah Carey synger julen ind

– Jeg vil gerne bede damen dernede om at stoppe med at filme mig med videokameraet, da jeg er her i virkeligheden. Du kan faktisk nyde koncerten i det virkelige liv i stedet for at se min optræden gennem et kamera, skrattede Adele til en tilskuer og fortsatte:

– Kan du tage dit kamerastativ ned? Det her er ikke en dvd, det er rent faktisk en live optræden, som jeg gerne vil have, at du skal nyde, da der er mange mennesker uden for, som ikke fik en billet.

Stort bifald

Adeles bramfrie irettesættelse modtog stor applaus fra det resterende publikum i koncertsalen, der både klappede og hujede af sangerinden.

Knust Adele efter aflysninger: -Jeg er så ked af det

Se en video fra Adeles koncert:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu