Adele hyldes for ærlig aflysningsvideo

torsdag d. 18. august 2016 kl: 11. 49 Af: Ritzau Fokus
180816 adele
Adele har delt en video med sine følgere, hvor hun undskylder for, at hun er nødt til at aflyse et show i Arizona på grund af sygdom. Foto: Facebook.

Sangerinden Adele er nødt til at aflyse et show på grund af sygdom, og nu hyldes hun for at lægge en ærlig video på de sociale medier.

Hun turnerer verden rundt og imponerer gang på gang sit publikum med sin store stemme, men det har en forkølelse midlertidigt sat en stopper for.

Sangerinden Adele har delt en video med sine følgere på det sociale medie Instagram, hvor hun undskylder for, at hun er nødt til at aflyse et show i Arizona på grund af sygdom.

– Jeg er så ked af det. Jeg har været forkølet i et par dage, og jeg har presset for meget på. Jeg gennemførte mit show i går, og jeg elskede det, men det var for meget, og min forkølelse er blevet værre. Selv hvis jeg gennemførte showet, ville det ikke være ret godt, siger sangfuglen undskyldende i videoen.

– Jeg er meget ked af at skuffe jer, og jeg ved, at nogle er fløjet ind for at se showet. Det er det sidste, jeg ønsker, men jeg er nødt til at passe på mig selv, fortsætter hun og lover, at hun kommer tilbage til Arizona og laver et nyt show.

Al makeup renset af

Normalt ser man hende med læbestift og mascara på de lange vipper, men i videoen er al makeup renset af, og sangerindens hævede øjne og røde næse vidner om, at forkølelsen har vundet kampen lige foreløbig.

Fantastisk fællessang: Adele og Mariah Carey synger julen ind

Hun understreger flere gange i videoen, at hun er ked af at skuffe sine fans, og på trods af aflysningen vælter det ind med søde og opmuntrende kommentarer fra de mange følgere på det sociale medie.

– God bedring. Tag den tid, din krop har brug for, skriver en Instagram-bruger.

– Elsker dig endnu mere nu. God bedring, skriver en anden.

Se Adeles video her:

Knust Adele efter aflysninger: -Jeg er så ked af det/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu