Adrienne Shelly myrdet

torsdag d. 9. november 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Adrienne Shelly blev myrdet i sit eget hjem. Først troede politiet, at skuespilleren og moderen Adrienne Shelly tog livet af sig selv, ved at hænge sig på badeværelset. Politiet kunne dog ikke finde noget selvmordsbrev, men der var heller ikke noget tegn på indbrud eller kamp. Det eneste der måske var lidt underligt, var at Shelly havde et blåt mærke over sit ene øje. Selvmordet viser sig dog nu at være en fejl. Politiet har fundet et aftryk i badekarret, der tilhører morderen.

Hella Joof barsler med ny komedie

Først tog man aftrykket for at være en af deres egne folk, der havde været lidt for uforsigtig. Men de fandt et matchende fodaftryk i en lejlighed nedenunder, der var ved at blive renoveret. Shelly havde åbenbart været dernede for at klage over for meget støj. Den 19-årige illegale immigrant Diego Pillco var bange for, at hun ville melde ham, og at han ville blive smidt ud af landet. Derfor fulgte han efter hende, og da de kom op til hende, slog han hende bevidstløs, hvorefter han hængte hende med et lagen i holderen til badeforhænget. Han ville have det til at ligne et selvmord, og det var også lige ved at lykkes for ham, hvis ikke det var for skoaftrykket.

Pillcos medarbejdere fortællere, at drengen forsvandt kort efter skænderiet med Shelly, og han vendte tilbage noget tid efter med et mærke i sit ansigt. Han sagde, at det var fra en anden medarbejder. Pillco er nu blevet anholdt og sigtet for anden grads mord.

Andre nyheder fra Kendte.dk:
Skuespiller fundet død :: Britney Spears’ store comeback
007 jages – af spøgelser! :: Lindsay Lohan i seriøse roller
Dødsfald stopper indspilninger :: Kylie Minogue fik ondt af Robbie

Del din kommentar

Forsiden lige nu