Ærgerlig Skibby smidt ud for anden gang

tirsdag d. 28. april 2015 kl: 6. 48 Af: Ritzau Fokus
 

Hele to gange blev Jesper Skibby sendt ud af junglen i realityprogrammet “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”. Foto: TV3/Jesper Skoubølling/

For anden gang måtte Jesper Skibby forlade “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”, og denne gang var nederlaget hårdere.

For anden gang måtte den tidligere cykelrytter Jesper Skibby se sig slået ud af realityprogrammet “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”, og denne gang sved nederlaget til Brian Nielsen mere.

Skibby: Alle i junglen er mærkede nu

– I dag er jeg skuffet. Det er også, fordi det er Brian, jeg kommer op imod. Og det var en reel dyst for mig, det var lige så svært for Brian, som det var mig for, siger en ærgerlig Jesper Skibby og erkender, at håneretten nu ligger hos den hårdtslående bokser.

Aftenens duel i junglen gik ud på, at hver deltager skulle stikke hånden ind i mørke rum, som var fyldte med alt fra slanger og rotter og til tøjdyr. Her skulle de så famle sig frem til kongekroner, og den der fandt flest vandt.

Den humørfyldte Jesper Skibby var ellers tidligere slået ud af junglen af entertaineren Amin Jensen i en spisekonkurrence på tid, men da Amin Jensen trak sig fra konkurrencen, åbnede det op for en ledig plads, og det krævede ikke mange overvejelser, før den tidligere cykelrytter takkede ja til endnu en tur i lejren.

– Selvfølgelig ville jeg tilbage. Jeg ville da være åndssvag, hvis jeg ikke ville. Så havde det da været dumt at flyve til Sydafrika, griner han.

Opbygget venskab

Undervejs i programmet har Jesper Skibby og komikeren Torben Chris opbygget et tæt venskab, og valget faldt også på komikeren, da cykelrytteren skulle vælge en hjælper til aftenens udfordring.

– Torben og jeg klikkede allerede ude i lufthavnen. Han er en guttermand, og vi gjorde vores allerbedste. Det lykkedes os bare ikke at finde de sidste to stjerner, forklarer Jesper Skibby, der nu krydser fingre for, at Torben Chris vinder titlen som konge af junglen og 250.000 kroner.

Nyt tv-show: Brystbombe og spindoktor i dyst

Foruden Torben Chris er Stine Kronborg, Brian Nielsen, Gustav Salinas og Sisse Marie tilbage i “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu