Ærlig filmdarling: Det her kan jeg ikke fake

onsdag d. 28. oktober 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Drew Barrymore (tv.) kan fake mange ting, men ikke venskabet med skuespillerinden Toni Collette (th.)

Drew Barrymore (tv.) kan fake mange ting, men ikke venskabet med skuespillerinden Toni Collette (th.) Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Drew Barrymore havde øjeblikkelig kemi med skuespillerinden Toni Collette under indspilningerne til dramaet “Miss You Already”.

Skuespillere skal mestre alle følelser og tilstande. De skal kunne spille forelskede, triste, sure, vrede og glade på troværdig vis uden at hinte, hvad de i virkeligheden synes om hinanden.

Drew Barrymore fortæller om sit livs værste mareridt

Men selv om Drew Barrymore kan fake mange ting på filmlærredet, kan hun ikke fake venskabelige følelser, og heldigvis kunne hun finde de ægte frem under indspilningerne af dramaet “Miss You Already”, hvor hun spiller barndomsveninde til “Den sjette sans”-stjernen Toni Collette, som i filmen bliver alvorligt syg.

– Vi var heldige – vi havde en elektrisk kemi sammen. Jeg kan sagtens fake et romantisk forhold på filmlærredet, men jeg ville aldrig kunne fake et venskab, fordi man ikke kan blinke med øjnene på samme måde, siger den 40-årige filmstjerne til magasinet People, mens 42-årige Collette uddyber:

– Vi lærte bare hinanden at kende med det samme. Enten forstår man øjeblikkeligt hinanden, eller også kommer man aldrig til det. Vi klikkede med det samme, forstod hinanden og nu elsker vi hinanden, erklærer den Oscar-nominerede skuespillerinde.

Instruktør overrasket

Også filmens instruktør, Catherine Hardwicke, var overrasket over skuespillerindernes kemi, som ikke sitrede af jalousi, men af søstersolidaritet.

– De havde aldrig mødt hinanden, før et par uger inden vi gik i gang med optagelserne, så jeg krydsede fingre for, at de ville klikke sammen. Bare et par minutter efter, de havde mødt hinanden, begyndte deres kemi at opstå. De jokede med hinanden, og i dag er de fantastiske veninder, fortæller hun.

Ifølge Barrymore, hvis bedsteveninde altid vil være skuespillerinden Cameron Diaz, er venskabet med Collette baseret på den vigtige grundingrediens humor.

– Livslange venskaber er festlige, ærlige og kaotiske. Et ægte venskab gennemgår samme faser, som man selv går gennem i livet, lyder det fra den Golden Globe-vindende “E.T.”-skuespillerinde.

Nyskilt Hollywood-darling hepper på aktiv eksmand

“Miss You Already” fik amerikansk biografpremiere 25. september og har endnu ikke en eventuel dansk premieredato.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu