Ærlige Chris Pratt afslører: Jeg var impotent

lørdag d. 6. juni 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Chris Pratt er snart aktual i dinosauer-eventyret “Jurrasic Park”. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Chris Pratts svingende yoyo-vægt fra råt muskelbrød til overvægtig har haft alvorlige fysiske og psykiske konsekvenser for skuespilleren.

Chris Pratt har flere gange gennemgået gigantiske fysiske tranformationer for at i ordets bogstaveligste forstand fylde en filmrolle ud.

Nysepareret stjerne deler datingråd

Den 35-årige skuespiller har både tabt sig dramatisk, vejet 135 kilo og toptrimmet sin krop med flere kilo rå muskelmasse, og hele den drænende yoyo-vægt startede i forbindelse med Pratts rolle i tv-serien “Parks and Recreation”.

– Jeg sagde til producenterne, at jeg gerne ville gøre rollen fysisk federe, og de elskede det, så jeg spiste tre-fire cheeseburgere ved hver eneste læseprøve, fortæller serie-stjernen til magasinet Men”s Health.

Men da Pratt skulle forberede sig til en rolle i det Oscar-nominerede baseball-drama “Moneyball”, skulle kampvægten pludselig gevaldigt ned.

– Jeg løb otte kilometer om dagen, spiste kun salat og drak protein-shakes, fortæller skuespilleren, der gik yderligere ned i fedtprocent og op i muskelmasse under rollen som amerikansk elitesoldat i “Zero Dark Thirty”.

Da indspilningerne til krigsdramaet var færdige, vendte Pratt tilbage til sin rolle i “Parks and Recreation”, hvor han igen tog adskillige kilo fedt på.

– Jeg blev så tyk og ulykkelig og slappede kun af, når jeg spiste, erkender Pratt, der fik lukket mere og mere af for blodtilstrømningen, jo mere han proppede indenbords.

– Jeg blev impotent, træt og deprimeret, og jeg fik store helbredsmæssige problemer, der påvirkede mig alvorligt, siger skuespilleren, der derfor aldrig nogensinde vil være overvægtig igen.

– Jeg besluttede mig for aldrig at blive fed igen, og så jeg kom i form. Det andet er dårligt for ens hjerte, hud, system og sjæl, understreger skuespilleren, der er gift og har barn med skuespillerinden Anna Faris.

Hollywood-par skilles efter otte års ægteskab

Chris Pratt kan ses i den fjerde “Jurassic Park”-film, “Jurassic World”, der får dansk premiere 11. juni.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu