Glee-stjerne skal ikke dø af overdosis

mandag d. 19. august 2013 kl: 13. 23 Af: Ritzau Fokus
 

Cory Monteith, der i serien spillede Finn Hudson, blev fundet død på et hotel i Canada den 13. juli. Det var en blanding af heroin og alkohol, der slog ham ihjel. Foto: Colourbox

Serie-stjerner sørger over kollegas død

Cory Monteith kommer ikke til at dø på samme måde i Glee, som han gjorde i virkeligheden.

Det var et kæmpe chok for både fans og kolleger, da Cory Monteith blev fundet død af en overdosis.

Den populære Glee-skuespiller med det drengede smil var både berømt og elsket, og hans tragiske ende på livet fik i første omgang folkene bag serien til at overveje, om de skulle lade sig inspirere af de virkelige hændelser, når de nu skulle skrive karakteren ud af serien.

Men den idé er blevet droppet igen. Det fortæller en af manuskriptforfatterne bag serien ifølge The Hollywood Reporter.

– Der var mange ting, vi skulle beslutte – hvordan ville vi forholde os til hans død? På et tidspunkt snakkede vi om at lade hans karakter dø af en overdosis – det var noget, vi overvejede, siger han.

Cory Monteith, der i serien spillede Finn Hudson, blev fundet død på et hotel i Canada den 13. juli. Det var en blanding af heroin og alkohol, der slog ham ihjel.

– Vi har besluttet, at han ikke skal dø af det i serien. Det, vi gør, er, at vi ikke fortæller i afsnittet, hvordan han dør, og måske får man det aldrig at vide, siger Ryan Murphy.

Han lover, at det sidste afsnit med karakteren Finn Hudson, vil ære skuespillerens mange fans.

GALLERI: Disse kendte døde i 2013

– Vi elskede Cory og vi elskede Finn, og det er et kæmpe tab og knuser vores hjerter, at de ikke er her mere. Vi prøver at skabe en episode, der ikke kun handler om vores sorg, men også om de mange unge fans, der sørger, siger han.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu