Afdød Hollywood stjernes kæreste græd under takke-tale

onsdag d. 14. august 2013 kl: 11. 12 Af: Ritzau Fokus
 

Cory Monteith døde af en blanding af medicin, stoffer og alkohol. Foto: Colourbox

Skuespillerinden Lea Michele benyttede prismodtagelse til at vise sin afdøde kollega og kæreste en sidste ære.

Det er ikke mere end en måned siden, at skuespilleren Cory Monteith døde, påvirket af en blanding af medicin, stoffer og alkohol.

Serie-stjerner sørger over kollegas død

Den unge skuespiller, der spillede en af hovedrollerne i den amerikanske hitserie “Glee”, efterlod sig blandt andre kæresten og kollegaen, skuespillerinden Lea Michele. Hun modtog søndag aften den såkaldte “Choice TV Comedy Actress”-pris ved den årlige Teenage Choice-uddeling.

Lea Michele, der kun offentligt har udtalt sig i sparsomme og fåmælte tweets vedrørende kærestens død, valgte til de flestes overraskelse at træde frem og modtage prisen sammen med flere andre skuespillere fra tv-serien.

– Jeg ville bare gerne være her for personligt at takke jer alle og for at fortælle jer, hvor meget jeres kærlighed og opbakning har betydet for meget i løbet af de seneste, svære uger. Ikke, at jeg var i tvivl inden, men I er virkelig helt sikkert de bedste fans i verden, indledte hun sin takketale.

– Jeg vil gerne dedikere denne pris til Cory. Til alle jer, der elskede og beundrede Cory lige så meget, som jeg gjorde, lover jeg, at med jeres kærlighed skal vi nok komme gennem det her sammen, fortsatte en tydeligt bevæget Lea Michele.

Knust skuespillerinde mindes afdød forlovet

“Glee” løb i alt med fire priser ved søndagens uddeling. Resten af holdet benyttede også deres taler til at nævne det afdøde talent.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu