Dødsfald: Julia Roberts søster efterlod afskedsbrev

onsdag d. 12. februar 2014 kl: 10. 21 Af: Ritzau Fokus
 
Julia Roberts' halvsøster Nancy Motes blev fundet død søndag. Søstrene har samme mor, men ikke samme far.

Julia Roberts’ halvsøster Nancy Motes blev fundet død søndag. Søstrene har samme mor, men ikke samme far. Foto: Scanpix/Stefan Wermuth free

Nancy Motes, der er halvsøster til skuespillerinden Julia Roberts, blev fundet død søndag.

Skuespilleren Julia Roberts mistede sin halvsøster, den 37-årige Nancy Motes, søndag. Motes blev fundet livløs i et hjem i Los Angeles.

Hollywoods "Pretty Woman" fylder rundt

Politiet antager, at dødsårsagen var en overdosis, da der blev fundet adskillige beholdere med forskellig medicin i hjemmet. Men den fatale overdosis kan have været planlagt, for Motes efterlod et flere sider langt brev til sin familie og venner, oplyser Ed Winter ifølge Female First.

Liget blev fundet af Motes’ forlovede, John Dilbeck, som hun skulle have været gift med til maj. Motes arbejde som hundelufter og passede en hund for en klient i det hjem, hvor hun blev fundet død.

– Hun har en fortid med medicinske problemer, fortalte Ed Winter fra det lokale politi i Los Angeles i forbindelse med fundet af Motes’ lig.

Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

Motes har tidligere berettet om et problematisk forhold til sin berømte halvsøster, da hun blandt andet anklagede Roberts for at have mobbet hende på grund af hendes vægt, da hun var yngre.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu