Afdød sangerinde lever videre som statue

mandag d. 15. september 2014 kl: 10. 21 Af: Ritzau Fokus
 
Sådan ser Amy Winehouse ud som statue. Statuen står i Camden i det nordlige London.

Sådan ser Amy Winehouse ud som statue. Statuen står i Camden i det nordlige London. Foto: Tim Ireland/AP

Godt tre år efter sin død er Amy Winehouse nu blevet gjort udødelig. Der er nemlig lavet en statue af hende i det nordlige London.

Efter flere års misbrug af stoffer og alkohol døde sangerinden Amy Winehouse i 2011 i Camden i det nordlige London.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Nu – tre år efter det tragiske dødsfald – er der opført en statue af den karismatiske musiker i netop Camden. Skulptøren bag kunstværket, Scott Eaton, forklarer til BBC News, at statuen forsøger at udtrykke hendes personlige styrke, attitude og usikkerhed.

– Hånden på hoften, hovedets drejning, måden hun tager fat i sin nederdel og foden, der drejer sig lidt. Det er alle små elementer, som medvirker til at give værket personlighed, siger Eaton.

Den afdøde sangerindes far Mitch Winehouse var til stede, da statuen blev indviet, og han mener, at Eaton har gjort et fantastisk stykke arbejde for at indfange datterens personlighed.

– Det er, som om tiden er stoppet i et smukt øjeblik, når man kigger på statuen. Vi håber virkelig, at hendes fans er vilde med statuen, siger faren til BBC News

Amy Winehouse døde af alkoholforgiftning, og hun blev kun 27 år gammel. Derfor blev hun medlem af den noget morbide “Klub 27”, der er forbeholdt personer, hvis liv slutter efter 27 års levetid.

Husker du? 10 stjerner som døde alt for tidligt

Foruden Winehouse er blandt andre Jimi Hendrix, Kurt Cobain og Jim Morrison også “medlemmer” af klubben.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu