Afdød skuespillers familie i sorg

mandag d. 3. februar 2014 kl: 7. 24 Af: Ritzau Fokus
 
Den amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffman er gået bort. Fundet af skuespillerens lig søndag har sendt Hoffmans efterladte familie i sorg og chok.

Den amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffman er gået bort. Fundet af skuespillerens lig søndag har sendt Hoffmans efterladte familie i sorg og chok. Foto: Danny Moloshok DANNY MOLOSHOK/INVISION/AP

Den afdøde amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffmans efterladte familie er ramt af dyb sorg, meddeler de efter dødsfaldet søndag.

Efter fundet af den afdøde skuespiller Philips Seymour Hoffmans lig søndag morgen har en lang række filmstjerner og tidligere kollegaer stået i kø for at viderebringe deres dybeste medfølelse til Hoffmans efterladte familie.

Seymour Hoffmans enke taler ud

Nu taler familien for første gang siden offentliggørelsen åbent om tabet. Det sker i en pressemeddelelse, som blandt andre Female First har modtaget.

– Vi er ødelagte efter tabet af vores elskede Phil og sætter pris på den overvældende kærlighed og støtte, vi har modtaget fra alle. Dette er et tragisk og pludseligt tab, og vi vil gerne bede om, at I respekterer vores privatliv i denne sorgens tid. Hav venligst Phil i jeres tanker og bønner, skriver familien.

En anonym betjent tæt på efterforskningen har udtalt, at Hoffman blev fundet med en nål i armen. Desuden skulle der efter sigende have været poser til opbevaring af heroin på toilettet i Hoffmans lejlighed, hvor hans lig blev fundet af en personlig assistent søndag formiddag. Intet af det er dog bekræftet af myndighederne i New York, men Hoffman lod sig indskrive i et ti-dages afvænningsprogram i maj 2013 efter 23 års ædruelighed.

Afdød Hoffman efterlader formue til konen

Philip Seymour Hoffman blev 46 år gammel. Han efterlader sig partneren Mimi O’Donnell og parrets tre børn.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu