Affleck: Sådan er mit forhold til Garner

onsdag d. 16. marts 2016 kl: 6. 00 Af: Ritzau Fokus

Hollywood-parret bekendtgjorde deres skilsmisse i sommer efter 10 års ægteskab, og ifølge filmstjernen er deres relation stadig god.

Så glade så Ben Affleck og Jennifer Garner ud i 2014 - i sommer gik Hollywood-parret fra hinanden.

Så glade så Ben Affleck og Jennifer Garner ud i 2014 – i sommer gik Hollywood-parret fra hinanden. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Jennifer Garner og Ben Affleck har hverken kylet ming-vaser i hovedet på hinanden eller hevet i hver sin ende af sofaen, siden de gik fra hinanden i sommer efter 10 års ægteskab.

Det fastslår den dobbelte Oscar-vindende filmstjerne nu over for The New York Times og fortæller for første gang om bruddet mellem de to.

Batman-stjerne afslører: -Jeg var på alkoholafvænning

– Jennifer er fantastisk. Hun er en fantastisk person, og vi kommer godt ud af det med hinanden. Faktisk så jeg hende her til morgen, og det er den virkelighed, jeg lever i nu, siger han i interviewet med avisen.

Efter adskillige rygter om utroskab stod Jennifer Garner for nylig frem i et stort interview med modemagasinet Vanity Fair og fastslog, at det ikke var en ægteskabelig udenomseskapade, der var skyld i skilsmissen.

– Hun følte, hun gerne ville snakke om det, få det ud og få det overstået, så hun ikke behøvede at tale om det igen.

– Det er helt fint – hun må gerne tale om det, lyder det fra Affleck, der af hensyn til parrets tre børn, Violet på 10 år, syvårige Seraphina og sønnen Samuel på fire, ikke vil udtale sig yderligere om skilsmissen foreløbigt.

Åben om bruddet

Tilbage i februar var Afflecks nu fraseparerede kone dog mere åben omkring hele Hollywood-bruddet.

– Jeg giftede mig ikke med en stor, kendt filmstjerne. Jeg giftede mig med ham. Og jeg ville gå tilbage og gentage den beslutning. Han er mit livs kærlighed, sagde hun til Vanity Fair.

– Han er den mest geniale person i alle rum, den mest karismatiske, den mest generøse. Han er bare en kompliceret fyr. Når hans sol skinner på dig, føler man det. Men når solen skinner et andet sted, er der koldt. Han kan kaste noget af en skygge, lød det fra hende.

Prisuddeling: Her er årets værste filmflop

Ben Affleck kan ses i de danske biografer som Batman, når superheltefilmen “Batman V Superman: Dawn of Justice” får premiere 24. marts.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu