Afklædt grand prix-vinder: Nu er jeg kvinde

mandag d. 18. august 2014 kl: 12. 57 Af: Ritzau Fokus
 
Emmelie de Forest er aktuel med sin nye single

Emmelie de Forest er aktuel med sin nye single ” Drunk tonight”, der handler om hendes ekskærester. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

I sit nyeste udspil “Drunk tonight” viser Eurovision-sangerinden Emmelie de Forest en ny og mere voksen side af sig selv.

Uskyldig og pæn. Man kender bedst grand prix-darlingen Emmelie de Forest i bare tæer og lang, hvid kjole.

De bare tæer er der stadig frit udsyn til. Men kjolen er taget af, pæn pige-looket kastet bort, og en voksen kvinde er klækket ud i grand prix-sangerindens nye single og tilhørende video “Drunk tonight”.

Vild med dans: Første navn afsløres

Her synger den 21-årige sangerinde både følelses- og tøjmæssigt lettere afklædt om sine oplevelser med en række ekskærester. Et dristigt skridt, vil nogle måske mene.

– Jeg synes selv, jeg rummer mange sider, og ikke kun den pæne pige. Mange ser på mig sådan, fordi det er som den pæne pige, de så mig første gang. Men jeg har bevæget mig inden for mange stilarter, både hvad angår tøj og musik. Jeg tror, det er normalt som ung, at man gerne ville prøve nogle ting af og finde sin identitet, fortæller Emmelie de Forest.

Skridtet fra pige til kvinde som kunstner vækker tit opsigt i medierne. Senest har den nu voksne barnestjerne Miley Cyrus vakt røre med sin mere og mere afklædte og oprørske stil.

– Nu har jeg heldigvis ikke været en stjerne, siden jeg var 8 år som sangerinden Miley Cyrus. Hun bliver jo spurgt om, hvorfor hun har ændret sig. Hallo, hun var 8 år, selvfølgelig har hun ændret sig. Hun er voksen nu, siger Emmelie de Forest.

– Jeg var 19 år, da jeg vandt det danske Melodi Grand Prix, nu er jeg 21 år. Det er lige i de år, hvor man går fra teenager til at være en ung kvinde. Så det er klart, at der sker et skifte der, siger “Only Teardrops”-sangerinden og uddyber:

– Jeg har fået gang i min karriere og hele mit liv har ændret sig. Jeg er blevet en offentlig person, er blevet forelsket og har rejst rundt hele tiden. Jeg er stadig den samme person, men jeg har udviklet mig meget. Før følte jeg mig mere som en ung pige. Nu føler jeg mig som en voksen. Jeg har haft brug for at vise, hvem jeg er nu og for at vise min mere kvindelige side frem.

I år er det fem år siden Emmelie de Forest vandt Eurovision Song Contest

Emmelie de Forest vandt Det Europæiske Melodi Grand Prix i 2013. “Drunk tonight”, der udkommer den 18. august er første single fra hendes første album, der forventes til januar eller februar.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu