Afmagret Chris Hemsworth på vild sultekur

tirsdag d. 24. november 2015 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Chris Hemsworth er normalt en del mere velpolstret og velsoigneret, end på billedet han har lagt op på Instagram.

Chris Hemsworth er normalt en del mere velpolstret og velsoigneret, end på billedet han har lagt op på Instagram. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Chris Hemsworth har været gennem en hård sultekur for at blive klar til en ny rolle. Nu viser han den vilde forvandling frem på Instagram.

Chris Hemsworth er nok mest kendt for sin rolle “Avengers”-serien, hvor han spiller den nordiske gud Thor. Men den australske skuespiller ligner ikke længere en mand, der ville kunne løfte den tunge hammer i actionfilmene.

Hemsworth har nemlig lagt et billede af sig selv ud på Instagram, hvor den normalt så pumpede filmstjerne har tabt sig voldsomt.

– Har lige prøvet en ny diæt/træningsprogram, der hedder “fortabt på havet”. Jeg vil ikke anbefale det, skriver han til billedet, der har fået over 54.000 likes.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Det handler dog ikke om at blive sommerklar i god tid for Hemsworth, men han har netop været i gang med at indspille filmen “In The Heart of the Sea”, der handler om en gruppe sømænd, der er fanget på åbent hav.

Daglig kalorieindtag blev beskåret

For at gøre filmen realistisk blev skuespillernes daglige kalorieindtag gradvist beskåret, og til sidst havde Hemsworth ikke mere end 500 kalorier at gøre godt med om dagen, selvom en mand på hans størrelse burde indtage omkring 2000-3000 kalorier dagligt.

Den 32-årige skuespiller har tidligere fortalt, hvordan den skrappe diæt ikke bare gjorde ondt fysisk, men også tærede på psyken hos de sultende skuespillere.

– Vi blev nærmest sindssyge og vejede os selv hver dag. Vi følte os som en flok supermodeller, der forsøger at tabe sig før et show. Det var det eneste, vi talte om. Du har 15 granvoksne mænd ude på havet, og det eneste vi talte om var vores diæt, og hvem der havde tabt mest, og hvem der så tyndest ud. Det er latterligt!, fortalte han til Entertainment Weekly.

Dansk instruktør laver krigsfilm på amerikansk

Hvis man vil se resultatet af Hemsworths anstrengelser, har “In the Heart of the Sea” dansk premiere den 10. december, og hvis man vil have en forsmag, kan man her se billedet, som den sultne sømand selv har lagt op:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu