Nu afsløres sandheden endelig: Er der en hemmelig sex-scene i Harry Potter-film?

mandag d. 13. februar 2017 kl: 15. 59 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN (2004), directed by ALFONSO CUARON. RUPERT GRINT; DANIEL RADCLIFFE.
Harry Potter og fangen fra Azkaban har i årevis været udsat for diverse beskidte spekulationer.. Foto: Scanpix

Siden udgivelsen af filmatiseringen af den tredje Harry Potter-fortælling ".. og fangen fra Azkaban" har fans haft en beskidt teori.

I det, der tilbage i 2004 var historiens længste “rulletekst”-sekvens, undrede en helt særlig detalje fans og film-entusiaster. Den tredje film om den unge troldmand Harry Potter indeholdt nemlig en slet skjult reference til noget mere uartigt end filmen ellers indikerer.

Efter selve filmen kører rulleteksterne hen over det såkaldte “røverkort”, der viser alle på troldmandsskolen Hogwarts opholdssted på et hvilket som helst givet tidspunkt. Det er tydeliggjort ved fodaftryk, der bevæger sig rundt på kortet.

Nyt til Harry Potter-fans: To nye bøger er på vej

I årevis har fans så diskuteret en speciel hændelse undervejs. For pludselig ses to fodspor i en lidt prekær situation. Kortvarigt vrikker fødderne, der er modsatrettede og placeret klos op ad hinanden, så det ikke efterlader megen tvivl om, at der er tale om to personer, der er ganske nær.

Den mest udbredte teori er gået på, at der simpelthen er tale om en sex-scene, som filmskaberne har sneget ind i den ellers børnevenlige film. Nu – 13 år senere – er det så lykkedes for Huffington Post at få svar på, hvad pokker det drejer sig om.

Til den amerikanske hjemmeside siger Rus Wetherell, der stod for effekterne i filmen, at det fik lov at blive i filmen.

– Måske var det meningen, at det skulle være Harry Potter. Det er en slags uskyldigt kys, fortæller Rus Wetherell og uddyber, at instruktøren, Alfonso Cuarón, opdagede detaljen og brød ud i latter.

Her er den nye Dumbledore

Angivelig ville Wetherell gerne lege mere med de to par fødder, men det fik han ikke lov til – måske det så havde udviklet sig til mere end et kys.

Du kan jo selv kigge efter, næste gang du ser Harry Potter og fangen fra Azkaban.

Del din kommentar

Forsiden lige nu