Afsløring: Dansker med i ny superheltefilm

mandag d. 8. maj 2017 kl: 20. 18 Af: Ritzau Fokus
New Wonder Woman trailer reveals glimpse of villain Doctor Poison, Connie Nielsen
Danske Connie Nielsen er med i den kommende Wonder Woman-film. Foto: Scanpix/Warner Bros.

Den danske Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen spiller Wonder Womans mor i nyt superheltebrag.

Den 51-årige frederikshavner Connie Nielsen indtager rollen som Wonder Womans mor, Hippolyta – dronningen af Amazonas, i DC Comics nye superheltefilm “Wonder Woman”, der får premiere til sommer.

Det fremgår af en trailer, som Warner Bros. Pictures netop har lanceret.

Bag Wonder Woman gemmer amazoneprinsessen Diana sig. Hun har rødder i den græske mytologi, og i filmen kæmper hun for at forhindre onde kræfter i at overtage verdensherredømmet.

I den netop nyligt lancerede trailer høres Connie Nielsens stemme ti sekunder inde i klippet, hvor hun som Hippolyta taler med sin datter.

Danske Connie indtager Hollywood-superheltefilm

– At kæmpe gør dig ikke til en helt. Pas på menneskeheden – de fortjener dig ikke, siger hun blandt andet i startsekvensen, der klipper mellem samtalen med Diana som barn og i aktion som voksen under navnet Wonder Woman.

1 minut og ni sekunder inde i klippet har Connie Nielsen endnu en snak med sin datter, som nu er voksen og gerne vil ud at kæmpe mod de mørke kræfter som Wonder Woman.

– Du vender måske aldrig tilbage, advarer Hippolyta sin datter.

Den relativt ukendte israelske skuespillerinde Gal Gadot indtager rollen som Wonder Woman. Også Hollywood-skuespilleren Chris Pine, Victoria’s Secret-supermodellen Doutzen Kroes og “House of Cards”-stjernen Robin Wright er en del af castet.

“Woman Woman” er den seneste film i DC Comics filmatisering af tegneseriehelte.

Derfor er Connie Nielsen naturligvis også på rollelisten, når de mange superhelte – lige fra Batman til Superman – mødes i “Justice League”, der får dansk biografpremiere 16. november.

“Woman Woman” kan ses herhjemme fra 1. juni.

Du kan se traileren til Wonder Woman:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu