Afsløring fra Angelina Jolies og Brad Pitts skilsmisse vidner om voldsom strid

onsdag d. 13. juni 2018 kl: 14. 16 Af: Peter Koch
Director and cast member Jolie and her husband and co-star Pitt pose at the premiere of
Angelina Jolie og Brad Pitt har flere børn sammen. En dommer har bestemt, at Pitt skal have mere samvær med dem. Foto: Scanpix/Mario Anzuoni.

Nu har en dommer blandet sig.

Angelina Jolie er af en dommer blevet beordret til at lade Brad Pitt, hendes forhenværende mand, have kontakt til parrets fælles børn. Det skriver The Blast. Mediet skriver, at dommen er faldet som en del af parrets skilsmisse, hvor det er blevet gjort klart, at det er skadeligt for børnene, hvis ikke de har et forhold til deres far.

– Det er vigtigt, at alle børnene har et sundt og stærkt forhold til deres fader og moder, lyder det, ifølge The Blast.

De to berømtheder blev gift i 2014, og i 2016 kom det frem, at de skulle skilles. Ifølge Glamour ønskede Jolie dengang, at børnene skulle være hos hende efter skilmissen.

Afsløret: Megastjerner med i ny blockbuster

Mor kan blive straffet

Nu skriver The Blast så, at Brad Pitt har ret til mere kontakt til børnene end som så. Det drejer sig helt konkret om, at han på nuværende tidspunkt ikke har børnenes telefonnumre, og ifølge The Blast har dommeren overfor Jolie gjort det klart, at hun ikke må overvåge børnenes kontakt til deres far.

DiCaprio og Pitt får debut sammen i ny Tarantino-film

Dommeren har besluttet, at Brad Pitt skal have mere kontakt til parrets fem yngste børn, mens Maddox, deres ældste barn, selv må bestemme, hvor meget han vil se sin far. Forældrene skal i de kommende måneder deles om samværet med børnene, og Brad Pitt får blandt andet ansvar for børnene over flere dage ad gangen.

Ifølge The Blast risikerer Angelina Jolie at få frataget retten til at se børnene, hvis hun ikke efterkommer dommerens beslutning.

Del din kommentar

Forsiden lige nu