Afsløring: Her er Melodi Grand Prix-værterne

fredag d. 17. januar 2014 kl: 11. 21 Af: Ritzau Fokus
 
Louise Wolff skal styre slagets gang med Jacob Riising.

Louise Wolff skal styre slagets gang med Jacob Riising. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR free

Louise Wolff og Jacob Riising skal guide publikum og seere gennem det danske Melodi Grand Prix, der finder sted i Odense den 8. marts.

De seneste to år har den populære tv-værtinde Louise Wolff stået på scenen, når det danske Melodi Grand Prix har fundet sted. Nu får hun igen æren, for sammen med tv-værten Jacob Riising skal hun lede seere, publikum og kunstnere gennem aftenen ved det danske Melodi Grand Prix 2014, der finder sted i Odense.

Her er værterne til stort juleshow

– Dansk Melodi Grand Prix 2014 bliver noget helt særligt. Det er i Arena Fyn den 8. marts vi skal finde det hold, der skal forsvare de danske farver og vinde en historisk hjemmebanesejr ved Eurovision i maj. Og jeg er utrolig glad for, at det er to super charmerende og hamrende dygtige værter, der kommer til at styre slagets gang i Odense, siger DR’s Underholdningsredaktør, Rasmus Ladefoged i en pressemeddelelse.

Louise Wolff forlader TV2

Første gang, Louise Wolff havde tjansen som vært på showet, havde hun Emil Thorup ved sin side, mens hun sidste år dannede trekløver med Sofie Lassen-Kahlke og Lise Rønne ved Melodi Grand Prix 2013 i Boxen, Herning. Nu skal hun have den rutinerede MGP-vært, Jacob Riising ved sin side. Hele fem gange var han styret børnenes udgave af sangshowet.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu