Afsløring: Prinsen undercover i praktik

mandag d. 3. november 2014 kl: 12. 33 Af: Ritzau Fokus
 

Prins William er ikke bange for at tage fat.

Prins William er ikke bange for at tage fat. Foto: Clodagh Farrugia O’Neil/AP

Prins William tilbragte for knap 10 år siden to uger som almindelig arbejder. Det afslører en tjenestefrue.

Der har aldrig været tvivl om, hvad Prins William skulle være, når han blev stor. Som nummer to i arvefølgen til den britiske trone, har det nemlig altid været bestemt.

Træt royal småbørnsfar joker med manglende søvn

Alligevel prøvede prinsen som yngre hvordan det er at have et helt normalt arbejde. Han gik nemlig undercover og arbejdede i to uger side om side med almindelige lønarbejdere og frivillige i Chatsworth House, der både huser museum, park og en have, og hvor der ofte afholdes kulturelle arrangementer.

Det afslører Christine Robinson, der har skrevet en bog om sine mange år som hushjælp på stedet. Her fortæller hun hvordan prinsen i oktober 2005 ankom og straks tog fat på sine opgaver på lige vilkår med alle andre.

– Han tilbragte først en uge på stedet, hvor han lavede pølsehorn og kødtærter, fortæller hun til The Express.

– Derefter tilbragte han en uge i huset. Han var klædt i overalls, han drak te og spiste fish & chips med resten af arbejderne, fortæller hun.

Der var flere besøgende, der undervejs lavede sjov med, at han kunne være prins Williams dobbeltgænger – dog uden at opdage, at det rent faktisk var prinsen selv.

– Men da to ældre damer spurgte ham, svarede han ærligt, at han var arving til den britiske trone, fortæller Christine Robinson.

Det er ikke den eneste gang, prinsen har været i praktik. Samme år tilbragte han tre uger i forskellige bankvirksomheder i London.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu