Afsløringen om prinsesse ændrer alt

mandag d. 10. september 2018 kl: 10. 54 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Prinsesse Diana ville angivelig slet ikke skilles fra Prins Charles.

I et splinternyt interview afslører afdøde Prinsesse Dianas tidligere personlige træner, hvordan fitness og træning hjalp det måske mest populære britiske medlem af kongehuset gennem tiden med at komme ovenpå efter den højt publicerede skilsmisse fra Prins Charles.

Det er den britiske afdeling af mediegiganten Yahoo, der i sit program The Royal Box har besøg af kendistræneren Jenni Rivett, og hun har mange ord at sige om Diana, der ad flere omgange gik gennem svære perioder i sit alt for korte liv.

Mest opsigtsvækkende er det dog, at prinsessen slet ikke ønskede at lade sig skille fra Storbritanniens tronarving.

– Hvis hun havde haft valget, var hun blevet hos ham og forsøgt at skabe et lykkeligt ægteskab. Hun elskede Charles, siger Rivett, der havde nær personlig kontakt med Diana gennem årene, i programmet.

Prins Charles' fætter forlader sin gravide hustru

Gift i kærlighed

Jenni Rivett og prinsessen trænede sammen i Chelsea Harbour Club i hovedstaden London fra 1991 og adskillige år frem – også efter den famøse skilsmisse i 1996. Det var en anbefaling, der sendte prinsessen til Rivett, og de to så meget til hinanden.

Prinsesse Dianas elsker død af kræft

– Hun blev gift af alle de rigtige årsager. Hun blev gift i kærlighed. Det var ikke hende, der bad om alt det postyr. Det blev kastet over hende. Det var ikke hende, der ville separeres eller skilt, siger den tidligere royale træner til The Royal Box.

Ifølge TV-interviewet var alt, Diana ville, at være prinsesse af Wales, en god mor og en kærlig kone. Prinsesse Diana døde 36 år gammel i 1997 efter et alvorligt færdselsuheld i Paris.

Del din kommentar

Forsiden lige nu