Agger i monsterhandel: Køber nabolejlighed for svimlende beløb

søndag d. 26. februar 2017 kl: 8. 30 Af: Elo Christoffersen
Det danske A-landshold mixed zone fredag
Daniel Agger har for 12 millioner kroner købt Frederiksberg-lejligheden ved siden af sin egen. Foto: Henning Bagger/Scanpix (Arkivfoto)

Daniel Agger har købt Frederiksberg-lejligheden ved siden af sin egen. Og prisen er svimlende...

Knap 200 kvadratmeter på en af hovedstadens fineste adresser ville nok stille boligsulten hos de fleste københavnere. Men er navnet på passet ‘Agger’, er der åbenbart behov for lidt ekstra plads. Det skriver Boliga Kendte.

Fodboldspilleren Daniel Agger har nemlig købt Frederiksberg-lejligheden ved siden af sin egen, og på tinglysning.dk er prisen nu blevet registreret.

Lejligheden endte med at koste 12 mio. kr., og dermed har fodboldspilleren fået forhandlet prisen et pænt stykke ned. Boligen var oprindeligt udbudt til 13,5 mio. kr., men efter en liggetid på 148 dage var sælger åbenbart mør til en justering på prisen for at få en underskrift på købsaftalen.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Og Agger med familie kan da også tilføje en del yderligere plads efter det nye boligkøb. Lejligheden er på 275 kvadratmeter, og dermed har familien nu ekstra mange kvadratmeter i det postnummer, der gang på gang ligger helt i top over de dyreste i landet.

Hjemvendt fra England

Den “første” lejlighed købte Daniel Agger i 2014, da han vendte hjem til Danmark. Her skulle han spille i ungdomsklubben Brøndby, men sidste år indstillede han karrieren og vinkede farvel til et aktivt spillerliv på klubniveau og for landsholdet, hvor han var anfører.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Det meste af sin aktive tid på banen spillede han for Liverpool, hvor han nåede 175 kampe, og han har også “YNWA”, klubbens motto som er en forkortelse for “You’ll never walk alone”, tatoveret på fire af sine fingre.

Med købet af Frederiksberg-lejligheden har fodboldspilleren ifølge Boliga Kendte også skrevet sit navn ind på toplisten over årets dyreste lejlighedskøb. Det er nemlig årets tredjedyreste handel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu