Aguilera drikker for meget

tirsdag d. 6. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Christina Aguilera er kendt som værende festens midtpunkt, men dette er ikke altid godt, det siges nemlig også, at den unge stjerne drikker for meget. Da Christina besøgte Stockholm blev hun båret op på sit hotelværelse, efter et meget fugtigt barbesøg. I londons Soho for nyligt, blev hun smidt ud af en natklub. Christina var så fuld, at hun næsten ikke kunne stå på benene, og da hun gik op og bad dj’en om at spille hendes eget hit Dirrty, endte hun istedet med at blive smidt ud fra natklubben.

En uge forinden drak hun selv en hel flaske rom på et discotek i New York, hvorefter hun kravlede op på baren, og underholdte gæsterne med bardans. Christinas pladeselskab Arista har bedt hende om, at få styr på hendes byture, da hun simpelthen drikker for meget, og det har de fået mere end nok af.

Linse opfylder Lebbe Lones store ønske

Endnu en gang kan man så sammeligne de to flotte stjerner Britney Spears og Christina Aguilera med hinanden. Gang på gang efterligner de hinanden, og ellers har de altid noget ondt at sige om hinanden. Denne gang er det dem begge to, der ikke helt har styr på deres drikkevaner. Man kan bare se på Britney, og se hvor galt det kan gå. Hvis Christina ikke passer på, kan det være at også hun snart bliver gift og skilt med det samme igen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu