Aguilera overtog showet

fredag d. 7. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Christina Aguilera overtog hele showet ved MTV Music Awards, og hun nød det. Hun var årets vært, og gjorde det med glans. Ingen var i tvivl om, hvem der stod for det hele, og det var også meningen. “Dette er mit show, og hvis der er nogen der skal have prisen for at vise mest hud, så er det mig,” udtaler Christina.

Brev skrevet på Titanic: Nu er det solgt

Hun startede også ud med et meget sexet nummer. Da hun kom ind var hun iført nonnekostume, og havde et følge der bestod af et kor, også i nonnekostumer. Men man vil aldrig se Christina opføre et nummer med så meget tøj på, heller ikke denne gang. Kort tid efter smed hun nonnetøjet, og viste, at hun ikke havde meget tøj på indenunder, til glæde for mændende.

Hun havde et nyt sæt tøj på til hvert nummer, noget mere glamourøst end andet. Men det gør ikke noget, for er der nogen der kan bære den slags tøj, så er det den lille smukke Christina. Men det var ikke kun når hun opførte, at Christina styrede showet. Hun vandt nemlig også prisen for bedste kvindelige artist, til stor skuffelse for Beyonce Knowles. Hun var oppe mod nutidens store divaer Kylie Minogue, Beyonce Knowles, Pink og Madonna. Et vidne udtaler, at Beyonce så noget skuffet ud, da Christinas navn blev råbt op. Det eneste man så til Kylie, var da hun opførte sin nye single Slow.

Del din kommentar

Forsiden lige nu