Aguilera styrer

fredag d. 12. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Christina Aguilera ved hvordan man laver et sceneshow der vil noget. Christina gav koncert i Rod Laver Arena igår, og det var noget af en oplevelse. Hendes fantastiske stemme og hendes sange fulde af følelser var en stor succes, og holdte publikum på dupperne hele tiden.

Kendt TV-vært efter valggyser: -Folk ved hvem jeg er

Hun åbnede koncerten med sangen Dirrty, der for alvor fik gang i hendes karriere igen, og den fik alt hvad den kunne trække. Når hun synger er det live, der er ingen mimik, ingen klagen over for høje toner eller at det er svært at synge samtidig med at man danser. Aguilera er 100% professionel på scenen.

Christina skifter kostumer næsten lige så ofte som Cher, men dette gjorde bare koncerten mere spændende, og sammen med sange som Fighter, The Voice Within og Can’t Hold Us Down var koncerten helt perfekt. Det var ikke et under, at koncerten var udsolgt. Piger over hele verden udtaler, at Christina med sine sange har ændret deres liv. Hun har et budskab med alle sine sange, modsat mange andre store stjerner. Så vil man opleve en koncert der har det hele, så skal man se Christina Aguilera live.

Del din kommentar

Forsiden lige nu