Al Pacino druknede Godfather-berømmelsen i alkohol

tirsdag d. 2. juli 2013 kl: 19. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Al Pacino er i dag 73 år. Foto: AP / POLFOTO

Voldsomt mafia-drama er blandt verdens tre bedste film

Ingen opbakning fra familien var årsag til, at Godfather-skuespilleren blev alkoholiker.

Den i dag 73-årige Al Pacino var kun en ung mand, da han 22 år gammel blev valgt til rollen som Michael Corleone i Francis Ford Coppolas “The Godfather”, hvilket også var det år, hvor hans mor døde.

Tabet af sin mor og den store berømmelse, der fulgte med Godfather-filmene, var ifølge skuespilleren selv årsagen til, at han tyede til alkoholen.

I et interview med avisen The Sun fortæller han:

– Folk i en ung alder har et netværk, der gør dem i stand til at håndtere berømmelse. Men jeg havde ikke dette værktøj. Jeg begyndte at drikke mere og mere. I starten var det en del af skuespiller-kulturen.

Al Pacino ærgrer sig over, at hans mor ikke nåede at se, hvor succesfuld han er blevet. Især fordi hans mor ofte mindede ham om, at skuespil er for rige mennesker.

Al Pacino fik sit gennembrud med rollen som Michael Corleone, som han havde snuppet foran etablerede skuespillere som Warren Beatty og Jack Nicholson.

Al Pacino til datter: Drop vores efternavn

Siden har han også gjort sig bemærket i film som “Scarface”, “Fanget af fortiden” og “En duft af kvinde”, som han vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu