Efter kritik: Alec Baldwin boykotter Twitter

fredag d. 5. juli 2013 kl: 10. 56 Af: Ritzau Fokus
 

Alec Baldwin ankommer til James Gandolfinis begravelse, hvor lyset gik op for ham: Han vil droppe sin Twitter-profil. Foto: AP / POLFOTO

Stjerne kaldte datteren for en gris: -Det forfølger mig

Inspireret af Soprano-skuespillers begravelse vælger Alec Baldwin at lukke sin Twitter-konto.

Tv- og filmstjernen Alec Baldwin har slettet sin Twitter-konto. Det sker, efter at hans kone, Hilaria, er blevet beskyldt af en britisk journalist for at have twittet under Soprano-skuespilleren James Gandolfinis begravelse i torsdags.

Det tog 30 Rock-skuespilleren ikke let på og endte med at kalde journalisten for en “giftig lille dronning” på Twitter.

Men Alec Baldwin fortæller til Gothamist.com, at dette intet har med hans beslutning om at lukke for Twitter at gøre.

– Jeg lærte meget, da jeg var til Jimmys begravelse. En ting omkring Jimmy Gandolfini var, at han ikke var på Twitter. Han udførte sit arbejde, han lagde energi i sit arbejde.

Og hvad jeg indså var, at disse sociale medie-ting … Twitter og Tumblr og Vine og Instagram og Facebook og MySpace, alle disse ting, det er, hvad vi bliver fortalt, vi er nødt til at have. Og hvad vi er begyndt at indse er: Nej, vi er ej. Der bliver lagt så meget energi i disse ting – og til hvilken nytte?

Alec Baldwin har tidligere slettet sin Twitter-konto. Først i december 2011, hvor han blev smidt af et fly og gik til angreb mod flyselskabet American Airlines på Twitter- og igen i juli 2012 i forbindelse med sit bryllup.

Men nu planlægger Alec Baldwin ikke at gøre et Twitter-comeback.

58-årig Hollywood-stjerne jubler: Far til fire

– Nej. Gud nej. Jeg vil bare ud. Jeg har ikke lyst til at skulle håndtere det længere. Jeg sad til Jimmy Gandolfinis begravelse, og disse mennesker snakkede om, hvor godt et menneske han var, hvor god en ven han var, hvor god en kollega han var.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu