Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang

onsdag d. 15. august 2018 kl: 21. 00 Af: Louise Bennetzen
Alex Vargas foto
Alex Vargas kommer til Fredagsrock i Tivoli og han glæder sig. Foto: Alex Vargas: PR

Sangeren glæder sig til at spille på Plænen for første gang.

Fredag kan gæsterne i Tivoli for første gang høre danske Alex Vargas til Fredagsrock på Plænen. Den kendte sanger har med sin karismatiske stemme og gennemslagskraftige noise-soul formået at betage publikum gang på gang.

Koncerten starter kl. 22.00. Det skriver Tivoli i en pressemeddelse.

Kim Larsen vender tilbage: Sådan har han det i dag!

Glæder sig til at spille i Tivoli

Både koncertgængere, radiolyttere og anmeldere har i de sidste to år været enige om Alex Vargas’ talent, og stjernen kan ikke længere nøjes med en lille scene.

Vargas har spillet udsolgte koncerter i England, USA og har senest optrådt i Royal Arena. På fredag kan publikum se frem til en koncert med en kunstner, der kan give en intim koncertoplevelse – også på en stor scene.

Selv ser Vargas frem til at komme forbi tivoli:

– Jeg glæder mig helt enormt til at spille på Plænen. Jeg har spillet i Tivoli før, men aldrig på den helt store scene. Det bliver en kæmpe oplevelse!

Kæmpede for musikken

Vargas startede med at optræde allerede som 12-årig, hvor han var med i musicalen Skatteøen. I en alder af kun 17 år tog han til London for at leve af musikken.

Her mødte han musikverdens barske virkelighed, hvor det langt fra er let at leve af musik.

Orkester bag fantastisk hit er tilbage på dansk grund

12 år senere har Vargas dog nået sit mål, og hans sange har fundet hitlisterne og har tryllebundet publikum både i ind- og udland.

På fredag kan publikum se hits som: Solid Ground, Inclosure og Higher Love live, når Vargas indtager plænen sammen med sit band.

Del din kommentar

Forsiden lige nu