Alexander droppet

mandag d. 6. december 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Baz Luhrmanns film om Alexander den Store er lagt på hylden indtil videre. Luhrmann står bag de to store film Moulin Rouge og Romeo and Juliet, og havde sat sig for at lave en film om Alexander den Store. Luhrmann var også begyndt at lave filmen, men Oliver Stone kom ham i forkøbet både når det kom til finansieringen og indspilningerne af filmen.

For nyligt udtalte Luhrmann sig om, at filmen var lagt på is. Både Nicole Kidman og Leonardo DiCaprio, der begge skulle have været med i filmen har udtalt, at det ikke længere bliver til noget. “Intentionen var både at være med i The Aviator og filmen om Alexander den Store, men man kan ikke få alt hvad man ønsker sig,” udtaler DiCaprio.

Britisk stjerneskuespiller er død

Oliver Stone har dog ikke stor succes med sin version af historien. Alexander, som hans film hedder, har ikke rigtig kunne fastholde publikum i USA. Dette kan være til fordel for Luhrmann, der nu har en chance for at vise, hvor god han er til at lave film. Det kan dog også være en ulempe, hvis amerikanerne virkelig ikke kan lide den slags historier.

Del din kommentar

Forsiden lige nu