Alexander var uvidende

tirsdag d. 14. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Da Jason Alexander gik med til at blive skilt fra Britney Spears, vidste han ikke, at han også ville blive droppet som superstjernens kæreste. Parret blev opfordret meget til at ophæve det korte ægteskab af blandt andre Britneys forældre. De mente, at parret burde have været sammen i mindst seks måneder inden de blev gift.

Jason gik med til at ophæve ægteskabet af respekt for begge deres forældre, og fordi han troede, at de bagefter kunne være kærester og finde ud af, hvilke følelser de virkelig havde for hinanden. Måske kunne det jo ende med ægteskab engang i fremtiden, hvis forholdet fik lov at blomstre.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

Men livet er ikke altid en dans på roser, og efter Jason tog tilbage til Louisiana talte parret ikke sammen mere hverken som kærester eller som venner. De har endnu ikke fået talt ud om det der er sket. Nu er Britney blev forlovet med Kevin Federline, og der skal snart være polterabend.

Britney udgiver et nyt greatest hits album inklusiv et par nye sange, den kommer til at hedde My Prerogative og forventes at udkomme d. 9 oktober. Datoen blev flyttet højst sandsynligt for, at albummet ikke skulle udkomme samtidig med Eminems nye album. Britney er lige nu aktuel med sin nye single My Prerogative, der er en genindspilning af Bobby Browns gamle nummer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu