Alexandra afslører: -Her vil jeg bo

tirsdag d. 21. november 2017 kl: 8. 07 Af: Elo Christoffersen
Grevinde Alexandra, Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra afslører nu, hvor hun vil bo. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix (Arkivfoto)

Nu slår grevinden fast, hvor hun vil bo.

Grevinde Alexandra afslører nu, hvor hun vil bo.

Det fortalte Alexandra i DR Aftenshowet, skriver ugebladet Her & Nu.

Meldingen kommer efter længere tids gætterier om, hvorvidt Alexandra vil forlade Danmark, når prins Felix flytter hjemmefra:

– Det er altid spændende at få et større netværk, også i udlandet, og møde nye mennesker, og det beriger mig at have flere forskellige projekter. Men Danmark er mit hjem, og her har jeg min familie, så uanset hvad er det også min base, fortale grevinde Alexandra forleden til DR Aftenshowet i følge Her & Nu.

Første job i USA

Grevinde Alexandra var i slutningen af oktober på sit første job i 25 år. Det var som lærerinde på Indiana University i USA.

Grevinde Alexandra: - Prinserne og jeg er i stor sorg

Dengang skrev Se og Hør, at det ikke var nogen succes.

Ugebladet skrev dengang, at eleverne forduftede efter Lee Hamilton og pastor Forrest Gilmore havde talt.

Afsløring: Her er Alexandras nye rolle

Det er dog ikke et billede, som grevinde Alexandra kan genkende:

– Mine elever lyttede gerne og spurgte ind til, hvordan det var at komme til et nyt land i sin tid og have med så mange forskellige ting at gøre. Det var interessant at møde dem og de forskellige kulturer, sagde Alexandra i DR Aftenshowet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu