Alexandra fylder 50: Sådan er mit forhold til Joachim

mandag d. 23. juni 2014 kl: 11. 03 Af: Uffe Dahl
 
grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra, der i dag er gift med Martin Jørgensen, har et godt forhold til sin tidligere mand, prins Joachim. Foto: Rasmus Flindt Pedersen / POLFOTO

Grevinde Alexandra fylder den 30. juni 50 år – i et stort fødselsdagsinterview beskriver hun sit liv og heriblandt sit forhold til sin tidligere svigerfamilie.

Interviewet er lavet til Berlingske Tidende, hvor den tidligere prinsesse, der efter skilsmissen måtte opgive sin royale titel og i stedet byttede den ud med Grevinde af Frederiksborg, fortæller åbenhjerteligt om sit liv.

Dagens fødselar: Grevinde Alexandra

Også sit forhold til sin tidligere svigerfamilie og eksmand, kommenterer Alexandra på.

Rimeligt?: Alexandra får flere penge end Mary

– Jeg holder stadig utrolig meget af min eks-svigerfamilie, som bød mig velkommen til landet, og jeg har den dag i dag et godt forhold til dem alle. Det er jeg rigtig glad og taknemmelig for. Min egen familie er tæt, men dem har jeg jo ikke her i Danmark, og jeg savner ofte mine søstre og min mor. Så er det rart at have min eksmands familie tæt på, siger Alexandra og uddyber sit forhold til sin tidligere mand, prins Joachim:

– Jeg har også et utrolig godt forhold til ham. Jeg hører så mange sige »Hvor er det godt for børnene, at I har det så godt sammen«. Ja, det er selvfølgelig godt for børnene, men det er også godt for mig, og det er godt for ham.

Del din kommentar

Forsiden lige nu