Alexandra nægter eksmand at se prinserne

tirsdag d. 16. august 2016 kl: 13. 13 Af: Elo Christoffersen

Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, må ikke se prinserne Felix og Nikolai.

Her et års tid efter skilsmissen mellem grevinde Alexandra og Martin Jørgensen må grevindens eksmand stadig ikke se de to prinser Felix og Nikolai, skriver ugebladet Se og Hør.

Derfor talte prins Nikolai ikke i telefon med Alexandra på sin fødselsdag

Ved skilsmissen kappede Alexandra i følge ugebladet båndet mellem eksmanden og prins Felix, 14 år samt prins Nikolai, 16 år.

Martin Jørgensen er ked af, at han ikke må se prinserne mere:

–  Jeg ser dem desværre ikke længere, og det er jeg rigtig ked af. Det er synd for børnene, at det skal være sådan. Jeg betragter dem jo stadig som mine egne sønner, fortæller Martin Jørgensen således til BT.

I følge Se og Hør har grevinde Alexandra tidligere sagt til Martin Jørgensen, at han skulle holde sig væk.

Triste Alexandra: -Nikolai tager ikke telefonen

Prinser slettede efternavnet

Grevinde Alexandra har tidligere fortalt til BT, at prinserne selv slettede efternavnet Jørgensen fra deres profil på Facebook. Prinserne ønskede ikke at have kontakt til Martin Jørgensen:

– Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, fortalte hun til BT i maj.

Del din kommentar

Forsiden lige nu