Nu tjener Alexandra sine egne penge: Her er hendes nye job

onsdag d. 4. oktober 2017 kl: 8. 14 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk
Alexandra nyt job
Grevinde Alexandra, der her ses med sine sønner - prinserne Nicolai (t.v.) og Felix - har fået nyt arbejde på et amerikansk universitet. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix (Arkivfoto)

Den forhenværende prinsesse, grevinde Alexandra, er blevet hyret ind som underviser og inspirator på amerikansk universitet.

Det har ofte været kilde til en vis grad af debat, at prins Joachims ekskone, grevinde Alexandra, med den ene hånd var blevet skilt fra sine børns far, samtidig med, at hun med den anden fortsat kunne hæve en ganske pæn apanage.

Faktisk modtager grevinden årligt 2,4 millioner kroner via Finansloven.

Det er et beløb, som i bund og grund som bruges til at forsørge prinserne Nikolai og Felix.

For nylig bekendtgjorde grevinden imidlertid, at hun frasiger sig apanagen fra det øjeblik, hvor prins Felix fylder 18 år – den 22. juli 2020.

Skal give gode råd

Nu er det også kommet frem, at grevinden har fået nyt job – som “Leader-in-Residence” på Indiana University Kelley School i USA.

Grevinde Alexandra: - Prinserne og jeg er i stor sorg

Det skriver BT.

Den 53-årige grevinde Alexandra har gennem længere tid overvejet en række interessante jobtilbud.

Nu er hun altså blevet ansat på det amerikanske universitet, der ligger i Indianapolis, godt 1200 kilometer vest for New York.

I det nye job skal grevinden fungere som underviser og inspirator.

Ifølge BT skal den tidligere erhvervskvinde fra Hong Kong give de studerende gode råd om, hvordan erhvervslivet fungerer i praksis.

Glæder sig til opgaven

Det skal blandt andet ske i form af rundbordsdiskussioner, hvor lederskab, konkurrenceevne og økonomisk vækst vil være blandt de emner, der bliver dissekeret.

Grevinde Alexandra har bekræftet over for avisen, at  hun i løbet af det kommende års tid skal holde en række forelæsninger, foredrag og paneldebatter på universitet.

Afsløring: Her er Alexandras nye rolle

– Jeg glæder mig meget til opgaven, og ser det som et stort privilegium at få muligheden, forklarer grevinden over for BT.

I første omgange skal hun holde tale for kvindelige studerende om sine erfaringer med ledelse – det foregår fra den 23. til 27. oktober.

Del din kommentar

Forsiden lige nu