Alkoholisk “Potter”-stjerne: -Jeg var desperat

fredag d. 20. november 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Daniel Radcliffe debuterede i “Potter”-universet allerede som tiårig. Foto: Andy Kropa/ANDY KROPA/INVISION/AP

Den unge skuespiller Daniel Radcliffe var så frustreret over sit overeksponerede liv, at han drak bekymringerne væk.

Der var hverken en usynlighedskappe eller et trylleslag, der kunne få “Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe til at forsvinde fra offentlighedens søgelys, efter han debuterede i titelrollen som den bebrillede troldmand som blot tiårig.

Harry Potter-stjerne vil ikke tilbage til populær rolle

Efter at have levet et voldsomt eksponeret liv i over et årti brændte det hele sammen for den i dag 26-årige skuespiller, da indspilningerne til den ottende og sidste Potter-film sluttede i sommeren 2010.

Desperat efter et normalt liv

Radcliffe valgte at sætte flasken for munden og forsvinde væk i alkoholens tåger for at smage en snert af den virkelighed, han hungrede efter.

– Jeg drak alt for meget, og det handlede i virkeligheden om, at jeg gerne ville have et almindeligt liv, hvor jeg kunne være ude i offentligheden. Jeg var desperat efter at få et normalt liv, fortalte Radcliffe for nylig åbenhjertigt til komikeren Marc Maron i hans podcastprogram “WTF”.

– Jeg er blevet nødt til at leve et meget struktureret liv, og selv om jeg har nydt det 90 procent af tiden, er der en del af mig, som har lyst til at være en rebel og opføre mig kaotisk. Helt ærligt føler jeg, at mange af os unge skuespillere bliver presset til at skulle leve op til forventningerne, erkendte Radcliffe videre.

Er vænnet af med alkohol

Den unge skuespiller har tidligere fortalt om sit alkoholmisbrug, som han i dag har kvittet takket være sit arbejde, men presset fra omverdenen har desværre ikke ændret sig for ham.

– Det er meget lettere at lade være med at drikke i Amerika end i England. I USA spørger folk, om man i stedet vil med ud til en kop kaffe, og det er sådan, jeg lever nu – det er meget anderledes end før. Men alligevel kan jeg stadig ikke leve mit liv, som andre mennesker kan, lød der fra “Potter”-stjernen.

Harry Potter beskylder Hollywood for at være racistisk

Fra torsdag den 7. januar 2016 kan Daniel Radcliffe igen ses i de danske biografer, når nyfortolkningen af Frankenstein har premiere under titlen “Victor Frankenstein”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu